10
Sirius
14 augustus 2019 om 14:07
Laten we het hopen voor Tahith Chong. Het talent zit er wel in, maar hij doet me wat te veel denken aan Justin Kluivert. Een uitstekende techniek, erg lichtvoetig, maar ook bijzonder grillig en bij vlagen erg ongeconcentreerd waardoor het rendement wat ze uit hun technische voordeel halen te beperkt is.

Daar zal hij wel in moeten groeien, want hij komt inmiddels wel op een leeftijd waar speeltijd op een relevant niveau belangrijk word. Als je het dan moet doen met de Premier League 2 en een handjevol minuten in nietszeggende bekerwedstrijden, schiet dat niet op en loop je het risico dat je je als speler te weinig ontwikkelt.

Verder is het makkelijk praten, maar als de talenten (nog) niet het vereiste niveau hebben, zal Solskjaer ze echt niet opstellen. Die heeft maar 1 doel en dat is de club weer naar de Champions League loodsen.

Reacties

 
5
Scotsman
14 augustus 2019 om 14:14
Dit inderdaad. Onder druk wordt alles vloeibaar. Als er een paar tegenvallende resultaten zijn en er komt kritiek op het functioneren van Solksjaer gaat die gewoon voor zekerheidjes kiezen. En dan maakt het echt niet meer uit of het ervaren rotten of jeugdspelers zijn. Dat hoort bij een topclub.
Meer discussies op dit nieuws
Veel mensen praten elkaar na hier op VZ, United is samen met Arsenal het team uit de top 6..
7
Ik zie United alsnog buiten de top 4 eindigen 1. Manchester City 2.liverpool 3.arsena..
5
“spelen voor Manchester United moet iets met een speler doen. Met de aankopen die manager ..
4
Laatste discussies