62
FeyCoev
14 augustus 2019 om 14:29
Ik zou voetbaltechnisch echt niet weten waarom Real bijvoorbeeld Vinicius en heel veel meer dan 100 miljoen zou betalen voor Neymar. Sinds Neymar bij PSG speelt is hij naast zijn walgelijke gedrag ook behoorlijk veel geblesseerd geweest.

Reacties

 
15
feyego
14 augustus 2019 om 15:24
Maar het is en blijft een extreem goede voetballer. De manier van trainen of het inspelen qua trainingen op de speler zelf is natuurlijk ook erg belangrijk. Bij Barca was hij namelijk bijna nooit geblesseerd, daar kijken ze vooral wat heeft een speler nodig. Ze geven spelers rust als ze weten dat ze daar beter door gaan voetballen, in Paris is het vooral keihard werken (en daar zie ik Neymar weer minder vooraan).
 
3
Nymus
14 augustus 2019 om 16:20
Ja dat kan een uitleg zijn. Of deze walgelijke diva stelt zich alles behalve professioneel op, loopt de kantjes ervanaf en is daarom minder fit en dus sneller geblesseerd.
 
1
lionaldinho
14 augustus 2019 om 18:27
Helemaal mee eens. En waarom zegt die Neymar niet: ik blijf nog liever bij PSG op de tribune dan dat ik naar Real ga? Dan toont hij echt aan liever naar Barca te willen en maakt de positie van Barca ook weer sterker. Maar nee dit doet hij niet omdat hij zijn opties open wil houden. Ik zou als Barca zijnde zeggen: als Real überhaupt een optie voor je is dan ga je toch lekker daar heen.
ChrisKoekenberg
14 augustus 2019 om 19:33
Logisch omdat die weg wil en hoe meer kansen hoe beter. En daarnaast wil real meer Salaris bieden als de geruchten mag geloven. En wil barca 14 miljoen minder betalen per jaar. Tuurlijk zegt die niks.
Meer discussies op dit nieuws
Besef even dat perez misschien heel iemands ze carrière probeert te hebben maar de speler ..
4
Laat Neymar aub naar Barca komen. Lekker weer met zijn vrienden Suarez en Messi voetballen..
12
Apart om te zien hoe sommige mensen altijd zitten te zeiken op Benzema (30 goals 11 assis..
11
Wat hoop ik dat Neymar naar Barcelona gaat wat heb ik genoten van MSN en het commentaar va..
3
Als er op een positie Real Madrid geen speler nodig heeft is het wel in de aanval, maar Pe..
22
Dat spul wat ze bij PSG gebruiken, schijnt sterk spul te zijn. ..
2
Laatste discussies