32
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 14:38
Apart om te zien hoe sommige mensen altijd zitten te zeiken op Benzema (30 goals 11 assists), maar Vinicius met slechts 3 goals in 31 wedstrijden helemaal ophemelen.??
Ja ik weet Vinicius is jong maar eerlijk gezegd haalt hij op dit moment totaal niet het niveau om een vaste basisspeler van de grootste en succesvolste ter wereld te zijn.
Moet wel zeggen dat hij zeer zeker potentie heeft, en dat hij bij Flamengo de absolute sterspeler was. Blijkbaar lopen er in La Liga toch ietsje pietjes betere verdedigers. Real moet hem niet verkopen want potentie is er, ze moet hetzelfde doen als wat ze bij supertalent Hakimi deden: gewoon 2 jaar verhuren aan een subtopper waar hij speelminuten kan maken en kan rijpen.
Vindt trouwens dat Isco en Vasquez ook genoeg kansen hebben gehad en bij een subtopper thuishoren, in ieder geval overduidelijk nìet bij de Koninklijke.

Reacties

 
7
Emile Hesky G
14 augustus 2019 om 14:42
Leeftijd wordt door velen nog als een excuus gebruikt. “Hij is nog jong” lees je vaak. Maar kijk naar Jao Felix en Messi op 18/19 leeftijd. Probeel met Vini is dat hij te wild is in de 16 meter. Dat zie ik hem niet snel afleren
 
27
Zermatt_Person
14 augustus 2019 om 15:01
Raheem Sterling was toen hij nog jong was ook een blind paard dat veels te wild is in de 16. Als Sterling z'n rendement kan ontwikkelen, kan Vini dat al helemaal. Ronaldo had geloof ik ook maar 9 goals in z'n 1ste jaar bij Man Utd. Rendement krijg je steeds meer naarmate je veel speelt. Bij elke veel scorende speler zie dat ze elke seizoen steeds meer scoren. Ik zie dat bij Vini ook gewoon gebeuren. Rendement heb je nooit meteen als je jong bent.
 
3
Emile Hesky G
14 augustus 2019 om 15:54
Ik denk dat Vini altijd de wildebras blijft die hij nu is, met zijn onstuimige acties en een gebrek aan rust in zijn spel. Als je hem vergelijkt met Mbappe op 18/19-jarige leeftijd en Joao Felix, dan heb ik de wereldklasse van Vinicius nog niet gezien, met uitzondering van enkele mooie acties aan de zijlijn.
 
5
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 14:46
@Emilehusky
Heb je helemaal gelijk in. Jonge spelers worden altijd overhyped. Kunnen letterlijk niks fout doen want jong. Vinicius is supersnel en breekt vaak door de flanken maar daarna gaat het stelselmatig mis. Of wil zelf nog 2 man uitspelen en zelf scoren terwijl er iemand helemaal vrij staat óf hij geeft vaak een slordige pass (niet altijd).
Maar toch vindt ik dat deze jongen op lange termijn wel weer een kans verdient bij Real. Zat zijn highlights bij Flamengo te kijken en hij was daar echt de onbetwiste sterspeler. Dus ik begrijp wel dat Real heeft toegeslagen, alleen jammer genoeg dat het niveauverschil van competities te groot bleek.
Maarrrrrrr, hij is nog piepjong en heeft voldoende groeimogelijkheden. (niet sarcastisch bedoeld)
 
12
goalgetterr
14 augustus 2019 om 14:45
Vinicius brengt enorm veel dreiging richting de 16 hoor ondanks die 3 goals maar, veel van benz ze goals zijn tot stand gekomen vanwege een actie van vini
 
23
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 14:51
Jij snapt het dus echt niet.
Als je, als Real fan die letterlijk elke wedstrijd 90 min kijkt, ziet hoeveel gevaarlijke kansen Vinicius om zeep heeft geholpen met zijn balverlies of kromme passes, vindt het niet leuk om te zeggen maar het is helaas de waarheid. Jij slaat de plank wel héél erg ver mis met deze bewering.
 
5
JustPSV95
14 augustus 2019 om 14:54
Het ironische is dat bergwijn voor hetzelfde mankement weer lager wordt ingeschat en door sommige overhyped wordt genoemd. Dat leren afronde blijkt toch lastig aan te leren.
 
2
goalgetterr
14 augustus 2019 om 15:01
Klopt ben ik het met je eens hij heeft veel cruciale kansen verspeeld maar heeft toch als toen nog 18 jarige vleugerspeler voor meer gezorgd dan de anders spelers.
 
6
Ge_van_Dijk
14 augustus 2019 om 15:31
Geen persoonlijke aanval maar ik vind het vaak flauw als mensen beginnen over het aantal wedstrijden. Kijk eens hoeveel minuten hij gemiddeld per wedstrijd heeft gemaakt. Dit zijn vaak ook de mensen die Davy Klaassen geflopt vinden bij Everton omdat hij een aantal wedstrijden achter zijn naam heeft. Veel van deze wedstrijden heeft hij 10 minuten meegepakt.
 
3
TobyJapie
14 augustus 2019 om 16:56
Wat benzema betreft ben ik het echt met je eens. Als er 1 speler ondergewaardeerd wordt (momenteel en tijdens zijn jaren met ronaldo) is het benzema wel. Voor mij toch de meest technische spits ter wereld die normaliter misschien niet superveel scoort, maar het team altijd zo veel beter laat draaien. Afgelopen seizoen was ie inderdaad ook nog eens flink op schot. Wat lucas V betreft ben ik het ook met je eens. Die gast heeft gewoon echt het recht niet om bij real te voetballen. Werkt hard, maar leidt bijna altijd balverlies. Lekker verkopen aan een subtopper, real is te hoog gegrepen. Wat isco betreft daarentegen, sla je in mijn opinie volledig de plank mis. De enige speler die afgelopen seizoen wat leuks liet zien en waarvan je hoopte dat ie uberhaupt speelde en aan de bal kwam, samen met Vinicius. Vind isco echt een geweldige voetballer die juist supergoed met verdedigender-ingestelde spelers zoals kroos, modric en casemiro kan samen spelen. Speelt (bijna) altijd naar voren en heeft een geweldige techniek. Het is niet voor niets dat hij zo goed draait in het spaanse elftal. Over neymar; beter blijft die theatermaker lekker in parijs en gaat real volgend jaar (of nu nog) alles uit de kast trekken om mbappe te halen.
falcao
14 augustus 2019 om 21:23
Benzema is inderdaad een fantastische speler. Hij bereidde erg veel voor voor Ronaldo, ook in de zin van ruimtes creëren. Alleen is hij geen echte nummer 9, het nummer 10 voor de schaduwspits of wegtrekkende spits zou beter bij hem passen. Volgens mij was hij er ook al eerder dan Modric, die het nummer nu draagt. Daarnaast helpen de akkefietjes rond zijn persoon en zijn schorsing van interlands natuurlijk ook niet echt qua beeldvorming.
Meer discussies op dit nieuws
Besef even dat perez misschien heel iemands ze carrière probeert te hebben maar de speler ..
4
Ik zou voetbaltechnisch echt niet weten waarom Real bijvoorbeeld Vinicius en heel veel mee..
4
Laat Neymar aub naar Barca komen. Lekker weer met zijn vrienden Suarez en Messi voetballen..
12
Wat hoop ik dat Neymar naar Barcelona gaat wat heb ik genoten van MSN en het commentaar va..
3
Als er op een positie Real Madrid geen speler nodig heeft is het wel in de aanval, maar Pe..
22
Dat spul wat ze bij PSG gebruiken, schijnt sterk spul te zijn. ..
2
Laatste discussies