10
Real Madr!d
14 augustus 2019 om 14:40
Deze soap moet heel gauw afgelopen zijn. Ik wordt er moe van. Iedere dag, lees je wel iets anders. Dan is Barca weer dichtbij een akkoord, dan wilt PSG dit en dat van Real Madrid. Dan lees je weer dat Real niet opgeeft en in de laatste week van de transfermarkt gaat kijken naar de optie van Neymar. Het wordt te vermoeiend, en het houdt ook iedereen bezig. En nu dit weer. Geld plus Vinicius JR. Als dit waar is, dan verbaast het me dat Perez het weigert om Vinicius JR te laten gaan. Laten we eerlijk zijn. Vinicius JR is nog niet rijp voor het grote werk. Maar misschien wilt Perez niet de fout maken om Vinicius JR nu al te laten gaan. Want tja, stel dat een superster wordt in de toekomst? You never know. Dan krijgt Perez weer de schuld dat die Vinicius JR zo vroeg heeft laten gaan. Kerel kan verschrikkelijk goed voetballen, alleen zodra die in de zestien komt met de bal. Is het allemaal nog te onrustig en heeft die geen flauw idee wat die moet doen.

Verder is het duidelijk dat Neymar wilt vertrekken uit Parijs. Ik heb zijn stap naar Psg, ook nooit begrepen. Mensen zeggen vanwege geld, en vele zeggen dat die niet in de schaduw van Messi wou spelen. Dat laatste lijkt me logischer, maar dan denk ik van. Waarom wil je dan weer terug naar Barca? Dan speel je opnieuw in de schaduw van Messi. Maar goed. Blijkbaar interesseert hem dat niet meer.

Dit moet gauw afgelopen zijn. Ik zelf denk dat Neymar naar Barcelona gaat na een lange soap. En als dat gebeurt, dan zou ik in godsnaam niet weten hoe je met Barca wilt concurreren als je Lucas Vazquez in je team hebt, en Zidane het liefst niet Bale en James wilt gebruiken. En als ik de media ook moet geloven, dan wilt die geen eens Neymar en ook Van de Beek niet. Het is Pogba of niets. En laten we eerlijk zijn. Een trainer die het liefst met Vazquez het seizoen ingaat, en klaar is met Bale en James, en geen eens Neymar en/of Van de Beek wilt. Dan hoe wil je in godsnaam voor de prijzen spelen?

Ik weet dat we Hazard hebben, en ik ben ook heel blij met hem. Maar met alleen Hazard, en een trainer die het liefst Vazquez wilt gebruiken. Dan ben ik eerder bang voor nog een seizoen als vorige jaar.

Reacties

Meer discussies op dit nieuws
Besef even dat perez misschien heel iemands ze carrière probeert te hebben maar de speler ..
4
Ik zou voetbaltechnisch echt niet weten waarom Real bijvoorbeeld Vinicius en heel veel mee..
4
Laat Neymar aub naar Barca komen. Lekker weer met zijn vrienden Suarez en Messi voetballen..
12
Apart om te zien hoe sommige mensen altijd zitten te zeiken op Benzema (30 goals 11 assis..
11
Wat hoop ik dat Neymar naar Barcelona gaat wat heb ik genoten van MSN en het commentaar va..
3
Als er op een positie Real Madrid geen speler nodig heeft is het wel in de aanval, maar Pe..
22
Dat spul wat ze bij PSG gebruiken, schijnt sterk spul te zijn. ..
2
Laatste discussies