14
TheGreatest10
14 augustus 2019 om 14:41
Falcao erbij en je hebt de breedste en sterkste selectie van Turkije, al blijkt na de (oefen)wedstrijd tegen Fiorentina dat er nog grotere problemen zijn dan alleen het middenrif. De selectie lijkt van los zand en dan niet te spreken over de verdediging van Gala met 2 ongelofelijke sterke, maar o zo blinde spelers als Luyindama en Marcao.

Reacties

 
10
TheMagician
14 augustus 2019 om 14:59
Je zegt het zelf, het was maar een oefenwedstrijd. Luyindama en Marcao waren nagenoeg foutloos vorig jaar in de Turkse competitie. En nu worden beide heren neergehaald na een zwakke oefenwedstrijd tegen Fiorentina. Is dat nu niet een beetje voorbarig? Daarnaast ken ik Luyindama nog van bij Standard, waar hij ook al een beest was. Lijkt me sterk dat je veel wedstrijden van hen gezien hebt.

Het probleem volgend jaar zal eerder bij onze backs liggen. Beide heren zijn 33 en zijn gewoon niet meer van het gewenste niveau. Linnes is nog okã© en kan Mariano vervangen, maar voor Nagatomo hebben we gewoonweg geen vervanger. Beide backs hebben nog maar een jaar in hun overeenkomst, dus zie ze jammer genoeg ook niet vertrekken deze zeomer.
 
2
TheGreatest10
14 augustus 2019 om 16:07
luyindama en Marcao waren bij lange na niet foutloos. Beide heren gingen keer op keer door nonchalance de fout in, wat heel vaak niet afgestraft werd door de onkunde van de tegenstanders. In de CL krijg je ze allemaal om de oren. De verdeding oogt gewoon absoluut niet solide. Over de backs ben ik het met je eens. Samurai en Samba zijn aan een vervanging toe. Voor de linksback positie ben ik erg gecharmeerd van Tasdemir, waar ik hoop dat hij na een aantal wedstrijden die plek overneemt en aan de andere kant veel gerouleerd wordt met Mariano voor Linnes.
 
2
TheMagician
14 augustus 2019 om 18:25
Daar ben ik het dus helemaal niet met je eens. Volgend jaar zal duidelijk zijn dat we gewoon een geweldige verdedigingsduo hebben. Luyindama's nonchalance, niet van Marcao, moet daarentegen echt wel aan gewerkt worden. Het is maar dat we het met iets eens zijn haha!
 
3
V-Watcher
14 augustus 2019 om 16:12
Ik zal me als ik jou was wel flink zorgen maken, in de Supercup stond er een elftal van gemiddeld 30,5 jaar oud, extreem oud en totaal geen restwaarde.

Ik zie verder ook weinig spelers die waarde vertegenwoordigen en dan wil je ook nog Falcao voor een hoop salaris gaan halen, wie moet er dan vertrekken?

Je speelt 4-2-3-1 dus altijd met 1 spits, Diagne vulde dat prima in en Babel kan er ook spelen en je hebt ook nog Mitroglu, waarom moet je dan Falcao aantrekken?

Je zal eens beter je geld kunnen steken in spelers die nog wat kunnen opleveren in de toekomst, met dit elftal word je misschien wel kampioen maar ga je Europees nooit veel presteren.
 
2
TheGreatest10
14 augustus 2019 om 16:15
Dat zeg ik net boven precies hetzelfde tegen The Magician.
 
6
gangstarr
14 augustus 2019 om 16:53
V-watcher. Het is alom bekend dat spelers tussen de 27-32 jaar op hun hoogtepunt zitten. Extreem oud is dan etwat overdreven. Diagne vult dat prima in ? Hehe. Diagne is echt een ramp. Zowel hij als Mitroglou gaan vertrekken.
 
1
TheMagician
14 augustus 2019 om 18:19
En waarom moeten we zelf aan 'restwaarde' denken wanneer we een speler huren? Nzonzi's restwaarde is Roma's probleem, niet die van ons. Hij moet gewoon een jaar of twee goed spelen en voor de Turkse competitie is hij gewoon meer dan geweldig.

Galatasaray moet aan het gemiddelde leeftijd van zijn ploeg denken, maar toch niet als je een speler huurt? Dan maakt het helemaal niet uit.
Meer discussies op dit nieuws
Zou in prima transfer zijn voor Galatasaray, zoeken al een tijdje naar een nummer 6. Allee..
2
Monchi heeft Roma kapot gemaakt - nu gaat hij Sevilla slopen . OSM in real life ..
3
Leuk, die optie tot koop, maar ik vraag mij wel af waar Galatasaray dat van gaat betalen. ..
9
15 miljoen voor een speler 30, ligt het aan mij of is dat niet heel verstandig ? ..
3
Dit is een hele goeie #6 die ze broodnodig kunnen gebruiken. Meesten zeiden dat Seri daar ..
6
Meestal geen fan van Galatasaray`s transferbeleid maar dit is toch wel heerlijk. N`..
5
Laatste discussies