3
El_Guaje7
14 augustus 2019 om 14:42
Als er op een positie Real Madrid geen speler nodig heeft is het wel in de aanval, maar Perez is blijkbaar verblind door zijn Neymar fetish die hij heeft opgebouwd door de jaren heen. Het zou toch wat zijn dat je met zo'n aanval speelt maar je middenveld nog steeds zo lek als een mandje is die keer op keer wordt overlopen. Moet wel frustrerend zijn als Real Madrid fan.

Reacties

 
10
Ar5enal
14 augustus 2019 om 14:52
Hetzelfde geldt voor Barcelona met betrekking tot de aanval; Suarez, Griezmann, Messi, Dembele, Coutinho. Bij Real Madrid bestaat de helft van de aanval uit 20 jarigen en zijn Asensio en Brahim Diaz geblesseerd. Vazquez en Mariano kunnen het niveau niet aan en Bale mag weg. Vind het dus best logisch. Als je Neymar kan krijgen zou ik het zeker doen. Neymar - Benz - Hazard, met Vinicius, Jovic en Rodrygo (kan ook verhuurd worden) als back-up. Prima.
 
4
bf1994
14 augustus 2019 om 14:55
Bij barca moest er juist versterkt worden in de aanval.
Messi was bij wijze van spreken gezien gewoon alleen. Suarez kan geen bal vasthouden in de aanval, hij kan wel scoren zoals je ziet in la liga maar heeft in 3 jaar tijd maar 1 goal in de champions league gemaakt.
Dembele en coutinho doen beide heeel erg weinig.
Het is de vraag of griezman een succes gaat worden in barca.
Van neymar weten we het 100 zeker. Neymar is niet bang om met messi te spelen en zijn kwaliteiten sluiten goed aan bij die van de team.

Ik begrijp beide madrid en barca dat ze hem willen. In madrid is het jammer voor hazard want die moet dan op een andere plek gaan spelen.
 
4
El_Guaje7
14 augustus 2019 om 14:58
Het verschil is dat Barcelona de selectie op orde heeft op dit moment. Verdediging, middenveld en de aanval is op volle oorlogsterkte. Neymar zou enkel een bonus zijn, Real Madrid heeft hele andere prioriteiten en op dit moment geen middenveld dat kan concurreren met Barcelona. Daarom zou het veel meer onlogisch ziijn voor Madrid dan voor Barcelona.
 
7
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 15:05
"Real heeft op dit moment geen middenveld die kan concurreren met Barcelona"
??????

Neem aan dat je een grapje maakt?
Modric Kroos Casimero en Marcelo schat ik toch echt wel hoger in dan een Raketic De Jong etc. (woedende De Jong fanboys incoming) Busquets natuurlijk uitgezonderd.
 
9
bf1994
14 augustus 2019 om 15:08
dan schat jij verkeerd.

Modric en kroos zijn over the hill.
En barca heeft versterkt met frenkie.

Arthur frenkie busquets, Die verslinden modric en kroos in de classico .

Vindt het apart dat jij zegt dat middenveld van madrid sterker is terwijl ze vorig seizoen zwaar op hun pak hebben gekregen.

En als toppunt noem jij marcelo een middenvelder. Dat zegt genoeg
 
4
El_Guaje7
14 augustus 2019 om 15:19
Kroos, Modric en Casimero heeft je inderdaad heel ver gebracht afgelopen seizoen. Een blinde kan zelfs zien dat Modric en Kroos gewoon helemaal op zijn. Maar goed, als jij geen probleem daarin ziet is dat prima. Des te beter voor de concurrenten als ze weer aan komen zetten met Kroos en Modric
 
10
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 15:27
Frenkie komt letterlijk nog geen eens in de buurt van Modric of Kroos. Alleen de geradicaliseerde fanboys durven dat schaamteloos te beweren. En Kroos is pas 29 jaar, waarom beweer je dat hij "op is"??????
Kan nog letterlijk 5 jaar mee op het hoogste niveau.
Modric en Kroos presteren al jaren in de absolute top terwijl Frenkie een leuk seizoen achter de rug heeft in een competitie vele malen makkelijker dan La Liga.
 
10
El_Guaje7
14 augustus 2019 om 15:35
Ik denk dat bijna iedere club op dit moment liever Artur en Frenkie de Jong op het middenveld heeft lopen dat Kroos en Modric. Volgens mij heeft Frenkie een show gegeven in het Bernabeu afgelopen seizoen en konden Kroos en Modric de kleine spelmaker niet bij houden. Met als kers op de taart die foto waar Frenkie weg draait van Modric en zijn hopeloze blik meer zegt dan duizend woorden.
 
5
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 15:44
Je bedoelt dat Frenkie genadeloos werdt afgestraft door Benzema toen hij hem probeerde te dollen???
Als Benzema daarna niet uitgleed had de legendarische Frenkie doodleuk een goal weggeven. Compleet onnodig, alleen omdat meneertje wou showen en daarin pijnlijk faalde.
Maar goed, objectiviteit is vaak ver te zoeken bij de Frenkie fanboys. Jij bewijst dit maar weer.
 
4
bf1994
14 augustus 2019 om 15:45
Jij bent degene die radicale fanboy is als je het madrid middenveld na vorig jaar nog goed vind.

Leeftijd maakt weinig uit. Kroos is op dit zeg ik door hem vorig jaar gezien te hebben.
Ronaldo is paar jaar ouder maar hem vind ik niet op.
Zie je het verschil al?

En je kan zeggen wat je wil over frenkie maar hij heeft tenminste overtuigd vorig seizoen en in de voorbereidingen.

Kan ik niet zeggen over kroos en modric.
Zoals het er nu naar uitziet wordt het gewoon weer een seizoen zoals vorig jaar voor real madrid.

En kjjk jou nou zo leuk frenkie afbranden op een foutje. Terwijl je hele middenveld vorig jaar fout was.
Busquets is een legende en zelfs hij maakt af en toe van die foutjes die frenkie tegen benzema maakte.
 
5
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 16:07
Je praat veel maar je zegt niks. Knap hoe je zoveel foute aannames is slechts 1 stukje weet te proppen.??
Inhoudelijk reageren op jou heeft geen zin aangezien je er toch stelselmatig naast zit. Prettige dag verder (Kroos 3,5 keypasses per game* en Frenkie slechts 0,8 dit terwijl ze op dezelfde positie spelen, 4x (!!) zoveel als je grote idool, I rest my case??)


*Bron: officiële statistieken site WhoScored
 
4
bf1994
14 augustus 2019 om 16:28
je kan niet inhoudelijk reageren omdat je weinig te zeggen hebt.
0 prijzen
derde plaats.
Door ajax op zijn plek gezet in de champions league.
Modric gedomineerd in bernabeu,

Bron: champions league wedstrijden, La liga wedstrijden, Copa del ray.

Jij denkt misschien dat modric en kroos nog de modric en kroos van 2016-2017 zijn.
Je zit vast in het verleden.

Leuk die statistiek van keypasses voor jou maar dan heb jij nog niet door dat frenkie een plek naar achteren speelt in vergelijking met Kroos.

Daarnaast heb ik niet eens gezegd dat ik middenveld van barca beter vond alleen vanwege frenkie. Ik vind ze ongeacht frenkie beter, ik zei ze hebben versterkt met frenkie.

OM het volgens jou te zeggen: i rest my case
 
5
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 16:54
Ben je wéér aan het jokken.
Kroos: centrale/controlerende middenvelder
De Jong: centrale/controlerende middenvelder ??
Oftewel ze spelen op dezelfde positie en niet zoals jij valselijk beweert "een linie naar achteren"

Zonder uitblinkers Ziyech Tadic en De Ligt zou Frenkie trouwens helemaal niks hebben gewonnen.
 
4
Horwi
14 augustus 2019 om 17:03
Bestornothing, je snapt er niet zo heel veel van zo te lezen. Modric speelde vorig seizoen heel goed, en Casemiro is normaliter ook een beest, maar Kroos loopt er al een paar seizoenen de kantjes van af. Die lift een beetje mee op het succes van de ploeg, maar als je goed kijkt doet hij niet zo heel veel bijzonders. Pasje breed, scheids uitschelden, af en toe een corner die tot assist leidt, en vooral te lui om mee te verdedigen. En ja, Frenkie speelde vorig seizoen als defensieve middenvelder bij Ajax; op de as tussen verdediging en middenveld. Kroos is een box-to-box. “Controlerende middenvelder” is btw een kreet die 10 jaar geleden door iemand verzonnen is maar niet echt iets betekent, aangezien iedereen z’n eigen definitie eraan geeft.
 
3
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 17:12
Ironisch genoeg was het juist Frenkie die als bijnaam kreeg "tikkie terug of balletje breed" Lees de reacties er maar op terug. En wat je beweert over Kroos positie is gewoon weer onzin aangezien Kroos ook als defensieve middenvelder speelt, in tegenstelling tot Casimero of Modric.
 
4
Yeisoonnn
14 augustus 2019 om 17:17
@BestOrNothing1 Echt niemand van Barca is nu nog jaloers op Kroos of Modric op dit moment... Al helemaal niet als je kijkt naar de afgelopen twee seizoenen in la Liga van Real. Barca heeft niet alleen Frenkie, maar die Arthur, Puig en Alena zijn ook zeker niet slecht. Ik snap ook niet wat keypasses van Kroos er toe doen, aangezien een middenvelder veel meer taken heeft dan dat. En keypasses is ook zeker niet de grootste kwaliteit van Frenkie, dus die vergelijking gaat mank.
 
7
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 17:24
En letterlijk niemand bij Real is jaloers op een overhyped Frenkie die slechts 1 seizoen goed heeft gespeeld in een Mickey Mouse competitie. En als jij denkt dat keypasses geen indicator zijn voor de kwaliteiten van een middenvelder dan heeft het geen zin meer om tegen jou te praten aangezien je letterlijk niks van voetbal snapt.
BestOrNothing1
14 augustus 2019 om 17:24
En letterlijk niemand bij Real is jaloers op een overhyped Frenkie die slechts 1 seizoen goed heeft gespeeld in een Mickey Mouse competitie. En als jij denkt dat keypasses geen indicator zijn voor de kwaliteiten van een middenvelder dan heeft het geen zin meer om tegen jou te praten aangezien je letterlijk niks van voetbal snapt.
 
3
bf1994
14 augustus 2019 om 17:36
Weer breng je inhoudeijk bijna niks op wat ik zeg behalve de positie van kroos.

Ik geef het maximaal 1 seizoen voordat jij jaloers wordt op frenkie.

Iedereen zit fout over frenkie behalve jij?

Wat een arrogantie.

Madrid werd in een week 3 competities uitgetrapt en jij denkt dat modric nog modric van 2016 is
 
2
Yeisoonnn
14 augustus 2019 om 17:41
Jij maakt er nu een heel ding van, het middenveld van Real vs Frenkie.. Snap je niet hoe zielig dat overkomt? Keypasses zijn uiteraard belangrijk, maar niet zo belangrijk als je elke wedstrijd 2/3 goals om de oren krijgt van clubs als Sociedad/Betis etc. Als Kroos elke wedstrijd 4 keypasses heeft en 0 onderscheppingen met een gemiddelde loop afstand van 8 km. Dan hoef je als fan daar niet tevreden mee te zijn, en had Real net zo goed Kroos kunnen ruilen voor Ziyech(als het volgens jou toch alleen om keypasses draait). Frenkie is nu gewoon international, maakt een goede indruk. Waarom zou je die nu willen ruilen met Kroos? Of Modric? Of Casemiro? Voor de rest heeft Real op dit moment geen eens goede middenvelders, en alles wat ze ooit hadden dat talent had heeft of nooit de kans gekregen, of ze verhuren het maar. We gaan het zien dit jaar. Maar als er duidelijk iemand de ballen niet van snapt ben jij het hoor.
 
3
RealMadrid-96
14 augustus 2019 om 17:41
Nouja opzich zou ik als Real Madrid fan nu liever een Frenkie de Jong op het middenveld hebben als Kroos.
 
3
RealMadrid-96
14 augustus 2019 om 17:47
"Neymar zou enkel een bonus zijn" En dat is wel logisch? Een prima selectie die op orde is en dan ga je er een bonus van 200+ miljoen bijkopen met een salaris van 24(?) miljoen terwijl je Messi, Griezmann, Dembele, Suarez en Coutinho hebt. Helemaal met de manier waarop hij is vertrokken zou ik hem als Barca zijnde lekker in Parijs laten.
Meer discussies op dit nieuws
Besef even dat perez misschien heel iemands ze carrière probeert te hebben maar de speler ..
4
Ik zou voetbaltechnisch echt niet weten waarom Real bijvoorbeeld Vinicius en heel veel mee..
4
Laat Neymar aub naar Barca komen. Lekker weer met zijn vrienden Suarez en Messi voetballen..
12
Apart om te zien hoe sommige mensen altijd zitten te zeiken op Benzema (30 goals 11 assis..
11
Wat hoop ik dat Neymar naar Barcelona gaat wat heb ik genoten van MSN en het commentaar va..
3
Dat spul wat ze bij PSG gebruiken, schijnt sterk spul te zijn. ..
2
Laatste discussies