163
Rochus
14 augustus 2019 om 15:00
Wat een kinderachtige reactie van Ajax (zeg ik als Ajax supporter). Zij deden het ook niet dan doen wij het ook niet, lekker puh. Laat je toch niet zo kennen als club en probeer gewoon chique te zijn en te blijven dan voorkom je ook gezeik met de Uefa achteraf.

Reacties

 
39
joekaa
14 augustus 2019 om 15:02
Precies wat ik ook dacht, wees dan gewoon de 'grotere' club en laat zien hoe het hoort. Klinkt ook zo zielig "want zij deden het ook"
 
18
KamielZeegers
14 augustus 2019 om 15:03
Echt precies dit inderdaad.. nergens goed voor. Zeker omdat je kan bedenken dat het stom genoeg erg risicovol is om gemengde vakken te hebben, zeker bij wedstrijden waar veel op t spel staat..
 
38
De Toekomst
14 augustus 2019 om 15:09
Nou, wat een risico.. Ze werden niet tussen de harde kern gezet. Ze zaten in een doorgaans rustig vak. Zegt mij meer over die Grieken dat het uit de hand is gelopen. En nogmaals, zij brachten ook onze sponsoren in zo'n situatie. Ajax moet ook opkomen voor onze sponsoren en dit is een geschikte tegenreactie.
 
11
MarkBakel
14 augustus 2019 om 15:22
als ik het zo lees, waren het 2 positieve dingen van Paok (goals en gemiste penalty), dus er van utigaande dat hun ervoor juichde en daarop Ajax supporters reageerde?

Dat lijkt mij de logische verklaring?
 
4
XaviFCB
14 augustus 2019 om 15:31
Tsja, logisch... het was een spannende pot, dus de aanwezigen zullen ook iets gespannener zijn geweest dan wanneer Ajax het makkelijker had gehad. Ik kan me de irritatie over en weer dan wel voorstellen, maar uiteindelijk zou je moeten bedenken dat iedereen aanwezig is vanwege zijn/haar liefhebberij: voetbal. Maarja, als het in de praktijk zo werkte, sloeg Rinus Michels' beroemde opmerking nergens op en dat wil ik niet op m'n geweten hebben.
 
70
De Toekomst
14 augustus 2019 om 15:07
Haha wat is dit? Ik vind dit juist heerlijk lik-op-stuk beleid. Iets waar Ajax trots op mag zijn. We laten zowel op als buiten het veld niet over ons heenlopen. Clubs die ons met respect behandelen krijgen dat terug, maar als dat niet wordt gedaan kun je een vergelijkbare tegenreactie verwachten en vind ik niet dat PAOK hier ook maar iets van mag zeggen. Ook zou ik het onverklaarbaar vinden als wij, na hun actie in Griekenland, hier de rode loper uitlegde en hun mensen plaats lieten nemen op de duurste en beste plekken in de Arena. Nee, Ajax heeft hier uitstekend gehandeld.
 
11
SpeedyAFC
14 augustus 2019 om 15:09
Je krijgt geen gezeik met de Uefa. De genodigde van Paok hebben een tribune plek gekregen alleen niet op de eretribune. Zo leer je hun gedrag snel af. Niks kinderachtigs aan.
 
4
Rochus
14 augustus 2019 om 15:11
Tot het uit de hand loopt en er iets gebeurt. Grieken staan om hun temperament bekend dan ben ik nieuwsgierig of Ajax er bij de Uefa nog mee wegkomt.
 
7
SpeedyAFC
14 augustus 2019 om 15:20
Niet in de vakken 405/406 dat zijn familie vakken. Heb ik al die jaren dat ik een seizoenskaart had nog nooit iets meegemaakt in 405. Zelfs niet in die befaamde pannekoek wedstrijd tegen Heerenveen. Toen zaten er zelfs Heerenveen fans in het vak.

Overigens worden genodigden niet in het uitvak gezet maar normaliter op de hoofdtribune. Ze worden geacht zich neutraal te gedragen. Beetje hetzelfde verhaal als afgelopen jaar op de Toekomst met die wedstrijd tegen Feyenoord.

Hier gedroeg zich een journalist zich niet correct op de perstribune en de suppoosten wilde dat hij wegging. Hij weigerde keer op keer dus heeft de politie hem opgepakt.
 
16
Denn01
14 augustus 2019 om 15:21
Dus omdat Grieken temperament hebben moet Ajax ervoor zorgen dat zij op de hoofdtribune komen? Als PAOK dat ook had geregeld voor Ajax de heenwedstrijd dan was dat zeker gebeurd. Respect moet van 2 kanten komen. Dat Grieken daar snel van slag over zijn door hun temperament zal Ajax een zorg zijn. Dan zullen ze wel wat verkoelende biertjes over zich heen gekregen hebben om af te koelen.
 
7
De Toekomst
14 augustus 2019 om 15:22
@Rochus, Grieken staan om hun temperament bekend, klopt, maar waarom zet PAOK onze sponsoren dan in een Grieks vak? Zij brengen eerst onze sponsoren in gevaar, als ik jouw beeld over de Grieken vasthoud. En het enige alternatief was de eretribune, daar zitten volgens jou alle Griekse sponsoren in een apart en afgesloten vak? Denk eens na man, ook daar hadden ze gewoon tussen Nederlanders gezeten en had hetzelfde plaats kunnen vinden. Doe dus niet alsof we die Grieken extra in gevaar hebben gebracht, want in plaats van de altijd rustige eretribune zaten ze nu ook in altijd rustige familievakken....
 
2
XaviFCB
14 augustus 2019 om 15:39
Ik denk niet dat je daarmee bewerkstelligt dat de Grieken het de volgende keer wel netjes regelen. Dat doel bereik je eerder door het goede voorbeeld te geven.
 
4
De Toekomst
14 augustus 2019 om 15:52
Sowieso heeft Ajax weinig tot geen invloed op keuzes die PAOK in de toekomst neemt met betrekking tot het plaatsen van sponsoren en relaties op een tribune. Nu zet je ze in ieder geval aan het denken, want hun sponsoren zullen dit niet gewaardeerd hebben.
 
1
elmartino
14 augustus 2019 om 15:44
Het is ook niet waar wat Ajax zegt. Ik zit zelf in 407 en het lijkt wel of er bij europese wedstrijden een steeds grotere groep uit-supporters komt te zitten. Dat was ook zo bij real en juve. En ondanks dat we niet de harde kern zijn, zie je wel dat er steeds meer frustratie komt.
 
1
FC Triangel
14 augustus 2019 om 15:54
Het is vanuit de Uefa verplicht om tickets te verstrekken aan sponsors en deze op de A-rang te plaatsen. Als Ajax vindt dat vak 406 de A-rang status heeft, doen ze niks verkeerd. Ben het met je eens dat ze de "grotere club" hadden kunnen zijn en ze op de hoofdtribune hadden kunnen plaatsen, echter heeft Paok dit ook niet gedaan en dit biedt de mogelijkheid om de hoofdtribune kaarten te kunnen verkopen in de losse verkoop, wat veel meer geld in het laatje brengt dan een kaartje in vak 406.
 
2
maxpayne
14 augustus 2019 om 16:47
Je kon via Paok gewoon kaarten kopen voor dit vak. Vandaar dat het gemixed was. Het is gewoon gecommuniceerd als een soort 3e Uitvak. Hoe ik dit weet? Ik volg Paok al een paar jaar uit interesse en zag op hun Twitter het bericht voor de verkoop.
Kim88
15 augustus 2019 om 00:44
Eens Rochus! (En ook Ajacied.) Ik geef liever het goede voorbeeld dan dat ik het slechte volg ??. Had dat van Ajax ook verwacht. Jammer. Niet dat Ajax (de directie of wie dit ook besloten heeft) daardoor schuldig is aan het "gezeik" op de tribune overigens.
Meer discussies op dit nieuws
Goh dat is nog opzich best "rustig" als ze door elkaar heen zaten. 'normaal..
7
Wat een slecht excuus en kinderlijk gedrag, gedraag je als een gastheer en laat zien hoe h..
8
"de sfeer in vak 406 verslechterde na het openingsdoelpunt van Diego Biseswar namens P..
2
Wellicht dat de Griekse journalisten begonnen met provoceren toen ze voorstonden en goedbe..
2
Dus omdat Paok zich niet als een gastheer heeft gedragen doet Ajax dat ook maar niet? Wat ..
6
"De sfeer in vak 406 verslechterde na het openingsdoelpunt van Diego Biseswar namens P..
4
Conclusie lijkt me duidelijk. In de Arena, of überhaupt in Amsterdam moet je gewoon niet l..
10
Ik weet al weer genoeg. Dit seizoen dus weer niet op mijn eigen plek tijdens de CL. Vorig ..
4
Laatste discussies