21
HenkHuppel
14 augustus 2019 om 15:00
Wat een slecht excuus en kinderlijk gedrag, gedraag je als een gastheer en laat zien hoe het ook/wel kan.
Wel vreemd dat die Griekse supporters zich wel kunnen gedragen bij een thuiswedstrijd en de Amsterdamse supporters hier niet. #droeftoeters #arrogantie #slechtegastheer #kinderlijk

Reacties

 
7
Giesburts
14 augustus 2019 om 15:10
Die uitsupporters waren anders aardig opgefokt. Kwamen langs in een metro (met politiebegeleiding) en sloegen nog net niet de ruiten uit de metro. Elke club heeft rotte appels.
 
17
oxxis
14 augustus 2019 om 15:12
Je schrijft: "wel vreemd dat die Griekse supporters zich wel kunnen gedragen bij een thuiswedstrijd en de Amsterdamse supporters hier niet."

Verklaar je nader? Waar haal jij precies uit dat Amsterdamse supporters zich niet konden gedragen? Zou het niet zo kunnen zijn dat de Paok supporters begonnen te provoceren en dat daar een reactie vanuit de Ajax supporters is gekomen? Zomaar een mogelijkheid....
En hoe weet je precies hoe de Paok supporters zich wel konden gedragen bij de eerste wedstrijd? Was je er bij toevallig?

Aannames en suggestieve reacties. Je zou bijna denken dat jij wat tegen Ajax hebt....
 
4
HenkHuppel
14 augustus 2019 om 15:18
We hebben er niets over gehoord van de uitwedstrijd en dan hadden we er zeker wat over gelezen op deze site. Provoceren betekent niet dat je er op in moet gaan, als iedereen dat gaat doen zou de wereld er heel anders uit zien. Was ik er bij, neen. Heb ik wat tegen ...., neen.
Heb ik iets tegen dat alles recht lullen van die club, ja.
 
15
oxxis
14 augustus 2019 om 15:28
Provoceren betekent niet dat je er op in moet gaan, dat klopt zeker. Echter, je hoort ook uberhaupt niet te provoceren, dus zijn de fans van Paok net zozeer debet aan de ontstane onrust. Je noemt de ajaxsupporters droeftoeters en kinderachtig en weet ik het wat, maar die van Paok vond je wel gewoon netjes, nogal subjectief.

Je was er niet bij, duidelijk. Waarop je je aannames dan baseert is mij een raadsel. Of nouja het is geen raadsel, onderbuikgevoelens zo te zien. Ik heb geleerd dat waar er twee vechten er twee schuld hebben, maar wellicht dat jij anders opgevoed bent. Het feit dat je de naam Ajax niet eens uit durft te typen spreekt boekdelen.
 
4
HenkHuppel
14 augustus 2019 om 15:32
Je moet voorkomen dat er 2 vechten, als er 1 zijn verstand gebruikt wordt er niet gevochten.
 
3
Downwards
14 augustus 2019 om 15:32
Misschien konden de Nederlandse sponsoren zich wel gedragen op de tribune, maar beter ook want als je dar juicht in een thuisvak ben je je leven over het algemeen niet zeker.
 
3
buitenspelval
14 augustus 2019 om 16:29
@HenkHuppel

‘Provoceren betekend (= met t) niet dat je er op in moet gaan, als iedereen dat gaat doen zou de wereld er heel anders uit zien. ‘

en

‘Je moet voorkomen dat er 2 vechten, als er 1 zijn verstand gebruikt wordt er niet gevochten.’

Zou je zelf dan eens het goede voorbeeld moeten geven met zulke ‘wijsheden’, i.v.p. je hier in dit topic te profileren als provocateur eerste klas? Je zet jezelf hier nou niet echt neer als het meest verstandige ventje van de klas. Beetje hypocriet allemaal.

Zonder jouw kinderachtige provocaties zou de wereld er heel anders uit zien. Wat een droeftoeter...
 
2
Rijnstad
14 augustus 2019 om 18:10
@Oxxis Even ter aanvulling; ik was wél bij de uitwedstrijd in Thessaloniki en ik kan je verzekeren (terwijl ik veel voetbalstadia heb bezocht) dat ik zelden in zo'n vijandige sfeer een wedstrijd heb bekeken. Ik was gewoon alledaags gekleed en dat was maar goed ook want in Ajax shirt verlaat je het stadion gegarandeerd niet zonder kleerscheuren. De "gewone" supporter van PAOK zou in Nederland als fanatiek worden betiteld. Het verbaast me dan ook allerminst dat er incidenten hebben plaatsgevonden en zonder bij de thuiswedstrijd aanwezig te zijn geweest durf ik op basis van de uitwedstrijd wel te zeggen dat PAOK (minstens) even schuldig is als Ajax.
Meer discussies op dit nieuws
Goh dat is nog opzich best "rustig" als ze door elkaar heen zaten. 'normaal..
7
Wat een kinderachtige reactie van Ajax (zeg ik als Ajax supporter). Zij deden het ook niet..
17
"de sfeer in vak 406 verslechterde na het openingsdoelpunt van Diego Biseswar namens P..
2
Wellicht dat de Griekse journalisten begonnen met provoceren toen ze voorstonden en goedbe..
2
Dus omdat Paok zich niet als een gastheer heeft gedragen doet Ajax dat ook maar niet? Wat ..
6
"De sfeer in vak 406 verslechterde na het openingsdoelpunt van Diego Biseswar namens P..
4
Conclusie lijkt me duidelijk. In de Arena, of überhaupt in Amsterdam moet je gewoon niet l..
10
Ik weet al weer genoeg. Dit seizoen dus weer niet op mijn eigen plek tijdens de CL. Vorig ..
4
Laatste discussies