10
Orgullo
14 augustus 2019 om 15:08
Dus omdat Paok zich niet als een gastheer heeft gedragen doet Ajax dat ook maar niet? Wat een kleinzielige onzin zeg. Hoe kan je als professionele club je zo laten meeslepen door kinderachtig jijbakken?

Reacties

 
9
SpeedyAFC
14 augustus 2019 om 15:13
Gaat niet om jij-bakken, je moet raar gedrag afleren. Paok gedroeg zich niet netjes richting Ajax dus leert Ajax Poak de consequenties daarvan. Net zoals we in Amsterdam geen Feyenoord supporters toelaten, ook niet op de Toekomst omdat Ajax supporters in de Kuip niet welkom zijn.
 
10
Orgullo
14 augustus 2019 om 15:20
Da`s een beetje vreemde vergelijking als je een punt wil maken. Want in principe mochten er juist geen supporters van beiden kanten op de Toekomst afgelopen mei aanwezig zijn en we weten allemaal hoe dat afliep. Er waren alsnog supporters van de thuisclub en die konden het niet nalaten om verhaal te halen bij ouders van spelers.

Dus als we het hebben over goed gastheerschap en je komt met die wedstrijd aan, doet dat je verhaal geen goed. Bovendien is een burgemeestersdecreet niet te vergelijking met een beslissing van de BVO om supporters wel of niet toe te laten. Je kletst weer eens volledig uit je nek.
 
3
SpeedyAFC
14 augustus 2019 om 15:27
Jawel hoor, Ajax mag gewoon haar eigen toeschouwers toelaten op de Toekomst, is niet verboden. Ze laten alleen geen uitsupporters uit Rotterdam toe. Wel mag de bezoekende club genodigden meenemen, dat geldt ook voor Feyenoord. Zo kwamen er dus Feyenoord fans op de hoofdtribune van de Toekomst terecht die gingen supporteren.

Gisteren gebeurde hetzelfde. De Poak genodigden gingen supporteren terwijl ze geacht werden zich neutraal op te stellen.
 
1
Kyle66
14 augustus 2019 om 15:46
@Orgullo, prima dat je de wedstrijd op De Toekomst aanhaalt. Maar waarom niet de wedstrijd daarvoor toen Feyenoord-supporters alleen maar kwamen rellen in Amsterdam? De wedstrijd van Swift dus.
 
5
Orgullo
14 augustus 2019 om 16:04
@ Kyle66. Huh? Wat bazel jij nou weer? Speedy haalt opeens de vergelijking aan met het wel of niet toelaten van supporters bij de klassieker. Dat is een compleet onvergelijkbare situatie omdat het daar gaat om een besluit van de lokale driehoek en niet van de club zelf.

SpeedyAFC
14 augustus 2019 om 16:08
@orgullo

Geloof niet dat je mijn vergelijking begrijpt. Ajax wilde weer Feyenoord supporters toelaten maar andersom wilde Feyenoord dat niet. Daarom mogen er nu ook geen Feyenoord supporters naar de Arena of de Toekomst komen.

Net zoals nu met Paok, Paok gaf de genodigden van Ajax geen eretribune plaatsen, Ajax op haar beurt deed hetzelfde en de genodigde van Poak op de tweede ring plaatste.
Meer discussies op dit nieuws
Goh dat is nog opzich best "rustig" als ze door elkaar heen zaten. 'normaal..
7
Wat een kinderachtige reactie van Ajax (zeg ik als Ajax supporter). Zij deden het ook niet..
17
Wat een slecht excuus en kinderlijk gedrag, gedraag je als een gastheer en laat zien hoe h..
8
"de sfeer in vak 406 verslechterde na het openingsdoelpunt van Diego Biseswar namens P..
2
Wellicht dat de Griekse journalisten begonnen met provoceren toen ze voorstonden en goedbe..
2
"De sfeer in vak 406 verslechterde na het openingsdoelpunt van Diego Biseswar namens P..
4
Conclusie lijkt me duidelijk. In de Arena, of überhaupt in Amsterdam moet je gewoon niet l..
10
Ik weet al weer genoeg. Dit seizoen dus weer niet op mijn eigen plek tijdens de CL. Vorig ..
4
Laatste discussies