1
lucas1234
13 maart 2018 om 13:36
Ken deze speler zelf niet. Lijkt me alleen een vrij grote stap om van Hadjuk Split naar Real Madrid te gaan. Lijkt me voor die speler ook niet de beste keus met het oog op zijn carriére. Feit is wel dat er een nieuwe keeper moet komen bij Real Madrid. Keylor Navas wordt ook een jaartje ouder en Kiko Casilla voldoet niet aan de verwachtingen. Denk dat de beste optie zou zijn; Oblak. die heeft een gelimiteerde afkoopsom van 100 miljoen in zijn contract staan. Denk dat De Gea nog meer moet gaan kosten zowel in transfersom als salaris. En vind Oblak niet aantoonbaar minder als De Gea.

Reacties

SMK88
13 maart 2018 om 14:03
Er zit echt nog wel een klasse verschil tussen De Gea en Oblak. De Gea staat met afstand op nummer 1 als het om reflexen gaat en persoonlijk vind ik hem beter dan Neuer. Neuer heeft het totaalpakket, maar De Gea blinkt meer uit in wat een keeper daadwerkelijk hoort te doen en dat is op de lijn de meest bizarre reddingen verrichten om ballen eruit te houden.
 
2
lucas1234
13 maart 2018 om 14:48
Je maakt het verschil groter dan dat het daadwerkelijk is. De Gea loopt ook al wat langer mee. Ik kijk regelmatig wedstrijden van Atletico en Oblak is ook een ster in zijn reflexen en ook ijzersterk bij hoge ballen. Daarnaast is het ook een leider in de defensie, de minst gepaseerde defensie van alle grote competities. (volgens mij 10 tegengoals minder dan Manchester United). En Oblak is 3 jaar jonger dan De Gea dus kan ook nog wat langer mee.
SMK88
14 maart 2018 om 11:15
Ik zou het ook zeker toejuichen als Oblak naar Real gaat, maar hij zit simpelweg niet op het niveau van De Gea. Ja, daar kan hij zeker komen, maar op dit moment is De Gea de absolute wereldtop en zit Oblak daar nog net onder. Dat is hetzelfde als je zegt dat Neymar op hetzelfde niveau zit als Ronaldo, terwijl iedereen weet dat Ronaldo altijd beslissender is dan Neymar.
Meer discussies op dit nieuws
Ken deze jongen alleen van op MARCA en toevallig scoorde hij de volgende dag een doelpunt...
4
Laatste discussies