1
QAZ343
13 maart 2018 om 13:56
Topspits in mijn ogen die echt vaker bediend kan worden. Mkhitaryan en özil zijn de enige die hem vaak voorzien van ballen. Tegen city zag je hem ook een aantal keer een goede loopactie maken maar Xhaka, Ramsey etc hebben dat niet het vermogen om hem met gevoel achter de verdediging te leggen. Schiet er volgend seizoen lachend 20+ in in de PL

Reacties

 
6
arsen(e)al
13 maart 2018 om 14:04
Juist wel. Zeker Xhaka
 
6
Samcro
13 maart 2018 om 14:15
Xhaka heeft dat vermogen wel, maar heeft het echt nog veel te weinig laten zien. Als je hem bij BMG zag spelen was het echt een generaal, met prachtige ballen tussen de linies door. Nu moet hij zich teveel op verdedigen concentreren en komt hij veel te vaak in de duels...daardoor komt hij juist nu niet eraan toe om zijn beste spel te spelen. Je ziet het wel langzaamaan terug komen, maar zijn oude niveau is nog ver weg. Hij heeft een blok beton naast zich nodig, hij zal dat blok nooit zijn.
 
4
Jackieboy10
13 maart 2018 om 14:15
Xhaka zou dat kunnen, alleen doet hij dat niet. Dan heb je er alsnog niets aan. Lacazette had daar ook al last van. Xhaka zijn handelingssnelheid is gewoon te laag, waardoor hij die lange steekballen niet kan geven omdat de aanvallers dan al buitenspel staan. Wilshere heeft die kwaliteit wel vind ik, dat zag je ook met die goal van Alexis tegen Crystal Palace volgens mij.
 
2
Jackieboy10
13 maart 2018 om 14:17
Dan moet je Xhaka weer laten gaan, want hij is toch gehaald als die defensieve maarschalk die ook kan voetballen. Zijn handelingssnelheid is gewoon veel te laag, dus dan heb je er niks aan. Als je toch een blok beton gaat halen voor naast een speler dan kun je veel beter met Wilshere/Ramsey spelen omdat zij snelheid in het spel brengen.
 
2
Gooner4
13 maart 2018 om 14:20
Xhaka mag toch echt vertrekken. Geloof best dat hij het beter zal doen met een cvm naast hem, maar blijf het een te trage voetballer vinden. Niks gaat vooruit, alles gaat traag.

Een speler a la Frenkie de Jong is nodig, een Cazorla dus.
 
2
Samcro
13 maart 2018 om 14:20
Eens, maar ik verwacht eerder dat Wilshere gaat vertrekken. Ook eens met je opmerking over de handelingssnelheid van Xhaka, die is veel te laag. Echter, als hij uit de duels kan blijven, zoals afgelopen wedstrijd veelal gebeurde omdat El Nenny naast hem stond, dan zie je wel dat hij kwaliteiten bezit. Maar het is niet genoeg voor wat Arsenal na zou moeten streven.
fieb
13 maart 2018 om 14:57
Hij is eerder gehaald als iemand die de lijnen uitzet vanuit het middenveld. Een leider met gif in zijn spel. Helaas heeft hij zich niet kunnen aanpassen aan het spel en de snelheid in de Engelse competitie.
Meer discussies op dit nieuws
Inderdaad, kromme regels van de Uefa. Daardoor zijn wij dan genoodzaakt om met Welbeck op ..
2
Ach ja, die regels hebben we al sinds het begin der tijden en ik vind ze nog best logisch ..
3
Laatste discussies