Sirius
13 maart 2018 om 15:01
Dit is natuurlijk wel heel doorzichtig. Deze man is gewoon 'door de strot gedrukt' bij de club door de Russen die het daar voor het zeggen hebben. De Wit komt dan met een mooi verhaal, maar niemand gaat daar intrappen.

Dat neemt niet weg dat het (op papier) een redelijke coach is. Hij heeft het goed gedaan bij Cska en FK Moskou (behalve het laatste seizoen) en tja, slagen bij degradatieclubs in de Premier League zijn er maar weinig gegeven. Daar kun je eigenlijk geen oordeel over vellen.

Toch zal deze man aardig wat kosten qua salaris en ik betwijfel ten zeerste of er geen goedkopere coach te halen viel met dezelfde kwaliteiten. Zo'n indrukwekkende coach is het toch echt niet en momenteel kan Vitesse het eigenlijk alleen maar beter doen na dit seizoen. Ze zijn wel erg matig begonnen en klimmen nu weer in de tweede seizoenshelft.

Reacties

Koni078
13 maart 2018 om 16:00
Ik denk niet dat Slutsky zoveel kost qua salaris. Hij ging nota bene gratis aan de slag als bondscoach en bij Cska verdiende hij ook geen vetpot. Bovendien vind ik de term 'door de strot gedrukt' ook gelden voor zijn Nederlandse voorgangers, maar dat vond men allemaal prima omdat de prestaties van dichterbij gevolgd kon worden.
Sirius
13 maart 2018 om 17:01
Het gebeurt ook wel vaker. Neem bijvoorbeeld FC Twente met Verbeek. Het is natuurlijk wel zo dat deze man nooit gepolst zou zijn bij Vitesse als de club niet in Russische handen was.
 
1
Koni078
13 maart 2018 om 17:25
Wie heeft Verbeek dan door de strot gedrukt bij FC Twente? Volgens mij kent iedereen zijn werkwijze en karakter onderhand wel toch?

Van Slutsky weet men helemaal niets, en daarom worden de eigenaren bekritiseerd terwijl ze voorheen allemaal Nederlandse coaches hebben aangesteld.
Meer discussies op dit nieuws
Over die externe geldschieter, dat lijkt me helemaal niks. Maar deze man als trainer is ec..
3
Hoe groot is nu eigenlijk de invloed van Abramovich in Vitesse? Hij is natuurlijk de mede-..
2
Ik was eerst vooral sceptisch en dacht ook aan de gemakkelijke Russische lijntjes. Maar in..
4
Wat is goed ? Hij gaat echt niet bij de top 3 eindigen !..
11
Laatste discussies