41
Milan_Psv
13 maart 2018 om 15:23
Vind het ook wel een heel erg overdreven reactie van Mourinho. Volgens mij was het niet eens beschuldigend bedoeld van Frank.

Reacties

 
31
Aqua1
13 maart 2018 om 15:29
Hoezo overdreven Boer mag alles over Mourinho zeggen, Mourinho mag dat niet? Hij mag van zich afbijten..
 
56
Samcro
13 maart 2018 om 15:31
En moet er dan meteen zo hard op de man gespeeld worden? Of kan je met onderbouwde argumenten ook kritiek weerleggen?
 
27
Aqua1
13 maart 2018 om 15:35
Nee hoor dat is gewoon de waarheid wat Mourinho verteld, 7 keer verliezen nul goals is echt heel erg beschamend voor De Boer. Mourinho laat geen spaan van De Boer, maar is wel de waarheid wat hij over de Boer verteld... Blijft het feit dat De Boer in het buitenland overal is mislukt als trainer.
 
30
DatisSjakie
13 maart 2018 om 15:38
Mourinho is gewoon een stampende kleuter als hij zijn zin niet krijgt of (opbouwende) kritiek te verwerken krijgt.

Mourinho is als het kind in de supermarkt. Krijgt hij zn lolly is die blij, zegt mamma dat het beter is om geen lolly te kopen gaat hij janken en op de grond liggen jengelen
 
11
AfcaAjaxxx
13 maart 2018 om 15:41
bespaar je de moeite samcro, gezien de 2e reactie valt het kwartje toch niet
 
8
Bergkamp2
13 maart 2018 om 15:53
Aqua je feiten kloppen niet eens. Je praat Mourinho na maar hebt blijkbaar geen idee waar je het over hebt. Hoe moet ik de rest wel serieus nemen? De Boer heeft een geweldige carrière gehad en mag zich over alles en iedereen uitlaten in de voetballerij, hij doet dit genuanceerd en onderbouwd en krijgt dan van een nobody als Mourinho een veeg uit de pan. Mourinho heeft in zijn hele leven niks betekent voor de voetballerij en dan heeft hij niet eens het fatsoen om inhoudelijk te reageren. Helaas is het gemiddelde iq van een voetbalsupporter dusdanig laag dat de meeste het nog eens zijn met Mourinho ook. Lachwekkend.
 
4
Lacazette
13 maart 2018 om 15:55
@aqua1: 1. het is niet de waarheid, want het waren er 4. Dat is wel een groot verschil. 2. Het had geen enkele waarde om te zeggen wat hij deed. Hij gaf geen enkel argument waarom het niet waar was wat de boer zei. Het enige wat hij deed was vrij triest de boer zijn prestaties uitlachen. Dat geeft wel aan wat voor man mourinho is, namelijk een vrij onbeschofte.
 
14
ShivaGizmo
13 maart 2018 om 15:59
Bergkamp2 3x de champions league gewonnen als trainer en dan heb je niks betekend in het voetbal. Je hoeft echt geen fan te zijn van hem maar wat jij zegt is echt lachwekkend
 
12
IbraManUtd
13 maart 2018 om 16:01
Bergkamp2 als je Mourinho een nobody noemt kan je beter tennis gaan kijken. Pure frustratie bij jou
 
5
pruimert
13 maart 2018 om 16:12
@ bergkamp2 de boer heeft inderdaad een geweldige carriere als voetballer gehad maar wat jij over mourinho zegt is echt zware onzin , jij hebt als je zoets zegt een veel lager iq dan de gemiddelde voetbalsupporter
 
10
el_barca
13 maart 2018 om 16:20
Mourinho een nobody? Omdat die geen voetballer is geweest? Als de boer slim was had die een beetje naar nobody mou gekeken dan was die waarschijnlijk niet bij allebei ze buitenlandse clubs ontslagen binnen een half jaar
 
10
Sammerens
13 maart 2018 om 16:26
Tja, de Boer speelt toch ook op de man?

Feit is dat er bij de topclubs in de grote competities nauwelijks spelers van de leeftijd van Rashford zijn die meer spelen dan hij doet. Puselic en Mbappe zijn de enige 2 veldspelers en die hebben nou ook niet bijzonder veel meer minuten gemaakt. Een 2 jaar oudere Asensio speelt minder dan Rashford bijvoorbeeld.

Van de 9 veldspelers in de top 10 van de Golden Boy, zijn er dus 2 die meer spelen dan Rashford en de rest speelt allemaal (veel) minder. Zelfs Chiesa, die bij Fiorentina veel minder concurrentie dan Rashford heeft, krijgt minder minuten. Waar baseren mensen dan op dat Rashford onder een andere manager veel meer zou spelen? Want de feiten weerleggen dat duidelijk.
 
4
MR_United
13 maart 2018 om 17:08
Mourinho een nobody? Als speler ja.. als trainer is er geen 1 die meer prijzen heeft behaald (en ook met mindere clubs) als Mourinho. Frank was natuurlijk een fantastische voetballer, maar als trainer niets gepresteerd. Je merkt hier op VZ gewoon dat er enorm veel Mourinho haters zijn, die zo gefrusteerd zijn dat ze niet objectief kunnen kijken naar zijn handelen. Rashford speelt dit seizoen meer dan een Asensio, Jesus etc. Alleen Mbappe speelt meer, als je kijkt naar die leeftijdscategorie. Maar goed, als je puur kijkt naar feiten kun je niet zo makkelijk bashen natuurlijk.
 
1
Mariner
13 maart 2018 om 18:34
Het leven is hard, zeker in een vak waar je onder extreme druk staat sta je niet te wachten op commentaar van iemand met een track record als dat van frank.
Meer discussies op dit nieuws
Slechte vergelijking. Ajax is een club met veel minder spelersmateriaal dan Man Utd. Logis..
35
Ajax is ook al jaren geen topclub meer, logisch dat Rashford bij Ajax basis zou blijven st..
3
Haha en daar blundert de volgende de Boer. Ajax vergelijken met United is gewoon een grap!..
17
Goh zou het.. kijk hoe slecht Ajax is hij zou direct de beste zijn...
15
Het wachten is op de mensen die nu deze De Boer belachelijk gaan maken vanwege de vergelij..
4
Ahhh rot op. Rashford heeft in totaal alleen al 16 volle wedstrijden in de EPL aan speel m..
15
Mijn god. Deze mannen weten echt niet wanneer ze zich stil moeten houden. FdB zei dat het ..
3
Vorig jaar waren er 8 spelers in de United selectie die meer hadden gespeeld als Rashford ..
4
Waarom nou weer terugkrabbelen en over respect voor Mourinho beginnen? Alsof iemand Mourin..
8
Die 48% die het een terechte reactie vonden van Mourinho zijn jaloers dat Ajax onder De Bo..
3
Laatste discussies