15
QueenElizabeth
13 maart 2018 om 15:24
Goh zou het.. kijk hoe slecht Ajax is hij zou direct de beste zijn.

Reacties

 
39
Zytto34
13 maart 2018 om 15:39
Want United is een wereldteam? Van impossante club die de CL won is het 10 jaar later een club die met de staart tussen de benen in de eigen 16 staat tegen een Spaanse subtopper.
 
8
Church89
13 maart 2018 om 15:43
Ja, united is een wereld team, op basis van populariteit, inkomsten, spelers kwaliteit en prestaties.
 
4
ArjanKlumpenaar
13 maart 2018 om 15:49
Een wereldkundig misschien... Maar als club hebben ze bar weinig gepresteerd afgelopen jaren. Ondanks dat grote geld en achterban ect.. Dus nee ze zijn niet goed bezig. Ik snap de opmerking wel. Beschamend dat je zo als United moet spelen
 
8
Church89
13 maart 2018 om 15:57
Rashford heeft al meer dan 1400 minuten gemaakt dit seizoen (meer dan Asensio, bijvoorbeeld) Man United staat 2e in de BPL en heeft vorig jaar de EL gewonnen (wat overigens voor veel Engelse clubs een makkelijkere route is naar de CL dan 4e worden) Nogmaals; ik snap het probleem niet, snap de heisa niet, en vind de opmerkingen van de boers ongefundeerd.
 
3
Sirius
13 maart 2018 om 16:42
@church89

United is een wereldclub. Qua selectie horen ze niet bij de absolute wereldtop en qua prestaties van de afgelopen 5 jaar ook niet.

Verder speelt Asensio daadwerkelijk in een absoluut wereldteam. Asensio zou bij Manchester United hoogstwaarschijnlijk (bijna) alles spelen, terwijl Rashford bij Real Madrid niet verzekerd is van veel speelminuten. Niet te vergelijken dus.
 
24
grasveld7
13 maart 2018 om 16:53
@zytto,

Als ik je 10 groene duimpjes kon geven had je ze van me gekregen.

Hulde voor jou reactie, je slaat hiermee gewoon de spijker mee op zijn kop. United is geen schim meer van hoe het een dikke 7 jaar geleden was, het is beton voetbal geworden, waarin het zelfs tegen de kleinste clubs moeite heeft. City heeft het daarom ook terecht overgenomen, met voetbal wat ten eerste 50x zo leuk is om naar te kijken, en gewoon weg een veel beter team heeft.

Hoe slecht iedereen Ajax hier ook noemt, moet ik er stiekem toch best een beetje om lachen. Het grote United, dat zelf alles 90 minuten lang blind naar voren staat te rammen in de finale afgelopen zomer, waarin het met 600 miljoen meer op het veld staat, tegen de jonkies uit Amsterdam. Terecht gewonnen trouwens, Ajax had niets te vertellen tegen het betonvoetbal van Mourinho.
 
18
grasveld7
13 maart 2018 om 17:19
@Church, je gaat nu toch zeker niet Asensio vergelijken met Rashford? Real Madrid is de absolute top, ook op basis van de afgelopen jaren waarin ze veel prijzen winnen waaronder de CL. De concurrentie bij Real is wel even wat anders dan bij United.. dat je het nu leuk vind of niet, het is niet meer wat het was, daar hebben de buren in het blauw wel voor gezorgd. Real veegt de pan aan met United, zo wel uit als thuis. Buiten dat vind ik Asensio ook de betere speler. Ik vind Man Utd een fantastische club, maar het heeft veel ingeleverd de afgelopen jaren.
 
4
QueenElizabeth
13 maart 2018 om 18:15
Was Real Madrid ook de absolute wereldtop toen ze iets van 7 jaar niet meer verder kwamen dan de 1/8ste finale in de Champions League. Je bent nu op je pikke getrapt omdat je de waarheid niet leuk vindt.
 
17
grasveld7
13 maart 2018 om 18:48
De vergelijking met Ajax en United is appels met peren vergelijken, dus nee, het doet me niets. Tuurlijk is United de betere ploeg, De investeringen die worden gedaan, en voor welke bedragen er spelers worden gekocht is een immens groot verschil. We praten toch over het heden nu? Asensio en Rashford zijn van deze tijd, niet van 7 jaar geleden.
Andonis
13 maart 2018 om 18:50
Ja, want dat is voor Real de absolute bodem. Voor United is dat wat anders.
 
17
Zytto34
13 maart 2018 om 19:01
Of ben jij op je pik getrapt dat je de waarheid niet leuk vind? Ik heb al lang geaccepteerd dat Ajax alleen in Nederland nog telt, maar de United supporters praten hier alsof ze zelf van het niveau Barcelona zijn. Dat zijn jullie al 7 jaar niet meer. Tegenwoordig spelen jullie voetbal dat niet om aan te gluren is, staan jullie met 11 man in de eigen 16 tegen Anderlecht, Ajax, Sevilla en Celta, maar ondertussen kopen jullie wel middelmaat als Lindelof voor 40 miljoen en Pogba voor 100 miljoen. Met al die mega bedragen eindigen jullie weer op 20 punten van de titel en presteren niks in Europa tegen de absolute top. In de zomer hebben jullie weer grote praatjes over Ronaldo, Bale, Neuer en Verrati, maar uiteindelijk komen jullie met Kluivert, Pickford en Sessegnon voor veel te veel geld.
QueenElizabeth
13 maart 2018 om 19:03
Nouja er werd beweerd hier dat United geen wereldclub meer is. Dus nam ik als vergelijking Real Madrid dat een droogte kende waar je u tegen zegt maarja dat is geen leuke waarheid natuurlijk. Over dat Ajax bijna 3 keer zoveel heeft uitgegeven als PSV over de afgelopen 3 jaar. Hoeveel landstitels? Een dikke vette 0. De speler op jouw avatar waar speelt hij nu? Tottenham he? Hij ging natuurlijk ook weg omdat Ajax niet zo een hele goede club is. Laatste keer knockout fase CL? Speelde onze altijd vriendelijke Klaasjan er nog in zijn eerst termijn. Gaan de alarmbellen al af?
 
1
QueenElizabeth
13 maart 2018 om 19:08
“Jullie” ? Ik ben voor Preston North End komend zoals de al aanduid Preston. Gezellig clubje spelend in de Championship ongeveer zelfde niveau Ajax. 11 man stonden de United spelers in de 16 tsjaa maar ze wonnen en hielden de beker omhoog. Wat hield Ajax omhoog?
 
12
Zytto34
13 maart 2018 om 19:32
Preston North End zelfde niveau als Ajax.... Hou op zeg. Ik heb ze 3x zien spelen en die zijn nog slechter dan excelsior. En je weet dat psv oa romero, lozano, luckassen, propper, pereiro, ramselaar, moreno en luuk de jong voor 50 miljoen heeft gehaald de afgelopen 3 jaar? Kun je mij even vertellen waar Ajax 150 miljoen heeft uitgegeven? Ajax heeft de afgelopen 3,5 jaar voor +- 70 miljoen gekocht iets meer als psv.
 
7
grasveld7
13 maart 2018 om 19:42
Ik ben niet voor Real als je dat soms denkt, maar inderdaad wel voor de Spurs en Ajax. Apart dat je nu Ajax moet gaan afbranden omdat United al jaren geen knikker meer raakt en de grootste moeite heeft met clubs van het niveau “subtop”. Wat Zytto ook al aan geeft, heb ook ik een hele tijd geleden al geaccepteerd dat Ajax in Europa niet meer mee telt, we kunnen simpel weg niet meer mee met de bedragen die er worden uitgegeven, dat maakt die finale plek dan ook alleen maar mooier omdat werkelijk niemand dat had verwacht. Dat Ajax dan uiteindelijk ten onder gaat tegen het grote United die alleen maar op eigen helft te vinden was, wil dat ook wel iets zeggen. Dat ter zijden worden alle spelers met potentie in Nederland weggekocht door alle grote clubs in Europa, je staat als topclub in Nederland dus gewoon machteloos. Tuurlijk is Eriksen naar een grotere club gegaan, wat is punt nu precies? Ronaldo ging ook van United naar Real, iedere speler wil het hoogst haalbare bereiken, net als wij dat willen met onze carrière.
Meer discussies op dit nieuws
Slechte vergelijking. Ajax is een club met veel minder spelersmateriaal dan Man Utd. Logis..
35
Vind het ook wel een heel erg overdreven reactie van Mourinho. Volgens mij was het niet ee..
14
Ajax is ook al jaren geen topclub meer, logisch dat Rashford bij Ajax basis zou blijven st..
3
Haha en daar blundert de volgende de Boer. Ajax vergelijken met United is gewoon een grap!..
17
Het wachten is op de mensen die nu deze De Boer belachelijk gaan maken vanwege de vergelij..
4
Ahhh rot op. Rashford heeft in totaal alleen al 16 volle wedstrijden in de EPL aan speel m..
15
Mijn god. Deze mannen weten echt niet wanneer ze zich stil moeten houden. FdB zei dat het ..
3
Vorig jaar waren er 8 spelers in de United selectie die meer hadden gespeeld als Rashford ..
4
Waarom nou weer terugkrabbelen en over respect voor Mourinho beginnen? Alsof iemand Mourin..
8
Die 48% die het een terechte reactie vonden van Mourinho zijn jaloers dat Ajax onder De Bo..
3
Laatste discussies