14
ArjenIsM3
13 maart 2018 om 15:36
Mijn god. Deze mannen weten echt niet wanneer ze zich stil moeten houden. FdB zei dat het jammer was dat Rashford door Mourinho gecoacht wordt. Dat is gewoon een aanval op de man en getuigt van weinig respect. Gaat het om speeltijd dan had hij beter kunnen zeggen dat het jammer is dat hij voor United speelt, of dat Rashford zich beter kan laten verhuren o.i.d.. Het is gewoon een domme popiejopie opmerking geweest van FdB en hij verdiende het om op zijn plek gezet te worden door Mourinho. En dan nu als RdB zijnde Alexis Sanchez er bij halen om te speculeren op de speeltijd van Rashford in de toekomst, terwijl ze nota bene samen in de basis startten, om het op die manier goed te proberen te praten.. Klasse hoor.

Reacties

 
1
Lacazette
13 maart 2018 om 16:00
Nee wat de boer zei was absoluut geen aanval. Het was gewoon een analyse van wat voor coach mourinho is. Namelijk een berdedigende die niet zo snel jeugd gebruikt. Daar kan je het mee eens zijn of niet, maar een aanval is het zeker niet. Als je zegt dat iemand slecht wisselt of slecht speelt is het toch ook geen aanval, maar een analyse. Bij een coach als van gaal zou rashford nu gewoon altijd spelen net als muller bij bayern vroeger. Dat mourinho allemaal dingen erbij haalt die er werkelijk niks mee te maken hebben slaat dan ook nergens op.
 
2
Church89
13 maart 2018 om 16:25
Hij staat er inderdaad niet bekend om, maar in het geval van rashford is dit helemaal niet van toepassing; apart voorbeeld om aan te halen van de boers, dus.
 
1
Noiz
13 maart 2018 om 16:25
Je kan wel zeggen dat Rashford bij een andere club wellicht meer speeltijd had gekregen, maar dan ga je terug naar de subtop waarschijnlijk. Bij de huidige top 6 had hij of evenveel kansen gekregen of minder. Oftewel, meneer de Boer denkt niet na voordat hij uitspraken doet en geeft daarbij ook geen voorbeelden waar Rashford dan beter had kunnen zitten.

Zie overigens ook niet waarom het een probleem zou zijn dat hij niet iedere wedstrijd speelt. Dat betekent dat zijn concurrent op dat moment beter is, waardoor hij zich ook zal moeten verbeteren om weer te spelen. Concurrentie is goed, dat maakt je beter. Speeltijd is geen garantie dat een speler daadwerkelijk beter wordt, kijk maar naar Davy Klaassen die onder FdB voldoende speeltijd kreeg maar in zijn ontwikkeling stil stond.
Meer discussies op dit nieuws
Slechte vergelijking. Ajax is een club met veel minder spelersmateriaal dan Man Utd. Logis..
35
Vind het ook wel een heel erg overdreven reactie van Mourinho. Volgens mij was het niet ee..
14
Ajax is ook al jaren geen topclub meer, logisch dat Rashford bij Ajax basis zou blijven st..
3
Haha en daar blundert de volgende de Boer. Ajax vergelijken met United is gewoon een grap!..
17
Goh zou het.. kijk hoe slecht Ajax is hij zou direct de beste zijn...
15
Het wachten is op de mensen die nu deze De Boer belachelijk gaan maken vanwege de vergelij..
4
Ahhh rot op. Rashford heeft in totaal alleen al 16 volle wedstrijden in de EPL aan speel m..
15
Vorig jaar waren er 8 spelers in de United selectie die meer hadden gespeeld als Rashford ..
4
Waarom nou weer terugkrabbelen en over respect voor Mourinho beginnen? Alsof iemand Mourin..
8
Die 48% die het een terechte reactie vonden van Mourinho zijn jaloers dat Ajax onder De Bo..
3
Laatste discussies