1
PSVfan1991
13 maart 2018 om 15:38
Ik hoop toch dat ze hem voor de breedte halen, als dit de nieuwe linksback moet worden kan je net zo goed met Brenet spelen.

Reacties

pruimert
13 maart 2018 om 15:47
nou ik vind als psv supporter brenet toch wel echt heel slecht eerlijk gezegt , hij speelt dan welliswaar aan de verkeerde kant maar dat betekent niet dat je altijd verkeerd opgesteld moet staan en je directe tegenstander teveel ruimte moet geven waardoor die een actie kan maken , heb ook het idee dat een groot deel van de tegengoals van psv via de linkerkant komen dus wat dat betreft is viergever misschien wel een kleine verbetering
 
1
DeSteek77
13 maart 2018 om 15:53
Viergever is zeker een verbetering t.o.v. Brenet, maar ook zo'n ideale twaalfde man. Niet goed genoeg voor de basis, maar als reserve prima.
 
1
Constant kante
13 maart 2018 om 16:07
Steek

Tuurlijk is Viergever een verbetering ten opzichte van Brenet. Maar dat was Kenneth Paal ook. En als ik zou overdrijven dan zou ik zeggen dat mijn jongste broertje (die bij PSV in de onder 15 speelt) óók een verbetering zou zijn tegenover Brenet.

Maar Viergever is ongeveer de verbetering van het inruilen van een Trabant voor een Lada (een grap die in 1990 wél leuk was trouwens....). Met andere woorden, van Viergever wordt PSV dus maar een fractie beter. Maar beide spelers gewoon niet van het niveau.

Dus Brands moet gewoon verder zoeken naar een echte linksback. Als je daarnaast Viergever haalt als reserve, want transfervrij, prima. Maar niet als eerste keus graag.

Meer discussies op dit nieuws
Achteraf toch zonde dat Ajax Viergever niet aan Bayer Leverkusen heeft verkocht afgelopen ..
4
Wel grappig dat PSV met dit nieuws komt op het moment dat Viergever weer geblesseerd is. ..
3
Laatste discussies