5
iSimic
13 maart 2018 om 15:47
Vorig jaar waren er 8 spelers in de United selectie die meer hadden gespeeld als Rashford (34 volle wedstrijden) en dit jaar ook (bijna 24 volle wedstrijden). Om dan te stellen dat hij niet genoeg speelt en ergens anders naartoe moet gaan is natuurlijk absurd. Maar de Boer riep maar wat om interessant te doen en speelde het daarnaast ook behoorlijk op de man door te stellen dat het een pity was hij Mourinho als coach heeft.

Neem een willekeurig ander talent van zijn leeftijd (19/20) en je hoort niemand over dat hij te weinig zou spelen (bailey van Leverkusen heeft bijv maar 20 volle wedstrijden gespeeld maar niemand zal zeggen dat hij te weinig speelt)

Vervolgens probeert De Boer zich nog half te redden maar zet zich alleen maar meer voor lul, want volgens hem is het kennelijk dus beter om 40 wedstrijden in een Mickey Mouse competitie te spelen dan 35 wedstrijden bij 1 van de grootste clubs in 1 van de grootste en sterkste competities in de wereld.

Reacties

 
1
AfcaAjaxxx
13 maart 2018 om 15:55
je begrijpt de essentie van zijn punt niet gezien je laatste alinea? het gaat er vooral om dat je bijvoorbeeld tal van aankopen doet waardoor rashford minder speeltijd krijgt en zijn ontwikkeling niet zo vlot zal gaan.. en dat zal bij een ajax (op ajax niveau) niet gebeuren.. anders was bijvoorbeeld ene Kluivert allang gepasseerd, was er vorig jaar een nieuwe CV gekocht en werd de ligt op de bank gezet en zo kan ik nog wel even doorgaan..

daarnaast is het logisch dat je minder hoort over het feit dat bailey niet zoveel speelt gezien het feit dat een toptalent van United nu eenmaal veel meer aandacht krijgt dan een speler van leverkusen

en natuurlijk maakt hij zijn minuten wel, maar er zijn vaak genoeg momenten waarbij je denkt, waarom zit rashford in hemelsnaam op de bank?
 
5
AjaxCunian
13 maart 2018 om 15:58
Tal van aankopen? Noch Alexis en nog Lukaku spelen op de positie waarvoor Mourinho Rashford van waarde ziet, linksbuiten. Alexis speelt vooral rechtsbuiten en op 10, en Lukaku in de spits.

Als je gewoon geen fan bent van Mourinho, van zijn stijl en spelopvatting, van zijn persoonlijkheid, daar kan ik me enigszins in vinden. Maar dit geneuzel begint heel triest te worden.
 
4
iSimic
13 maart 2018 om 16:10
Dat is een hoop speculatie zeg. Hoezo zou zijn ontwikkeling dan niet zo vlot gaan? Hoezo is meer concurrentie niet goed voor hem als hij gemiddeld 30 volle wedstrijden per seizoen blijft spelen, wellicht is het wel beter voor hem. Leert hij er meer van en wordt hij zo wat rustiger gebracht, een argument waarmee je werd doodgegooid als je ajax fans wees op het lage aantal minuten van Nouri destijds. Verschillende spelers reageren nu eenmaal anders op veranderingen. Misschien maakt dit hem wel beter.

Je hoort niemand over Bailey omdat niemand daadwerkelijk vind dat als je dat aantal minuten speelt je niet genoeg speelt. Dat is de echte reden, ik volg genoeg duitse media en Duits voetbal dat ik wel doorheb dat niemand uberhaupt dat in hun hoofd krijgt om dan te stellen dat hij te weinig zou spelen. Bij Ajax zou je ook niemand horen dat Neres met zijn 2.351 minuten dit jaar niet genoeg speelt en een andere club zou moeten zoeken.

Er zullen natuurlijk af en toe momenten zijn dat je denkt hoezo zit hij op de bank, maar dat staat los van het feit of hij wel of niet genoeg speelt.
 
3
Church89
13 maart 2018 om 16:17
Das apart, hij is enorm hard bezig om meer minuten te gaan maken dan vorig seizoen; ondanks de aankopen. Aparte uitspraak..
Meer discussies op dit nieuws
Slechte vergelijking. Ajax is een club met veel minder spelersmateriaal dan Man Utd. Logis..
35
Vind het ook wel een heel erg overdreven reactie van Mourinho. Volgens mij was het niet ee..
14
Ajax is ook al jaren geen topclub meer, logisch dat Rashford bij Ajax basis zou blijven st..
3
Haha en daar blundert de volgende de Boer. Ajax vergelijken met United is gewoon een grap!..
17
Goh zou het.. kijk hoe slecht Ajax is hij zou direct de beste zijn...
15
Het wachten is op de mensen die nu deze De Boer belachelijk gaan maken vanwege de vergelij..
4
Ahhh rot op. Rashford heeft in totaal alleen al 16 volle wedstrijden in de EPL aan speel m..
15
Mijn god. Deze mannen weten echt niet wanneer ze zich stil moeten houden. FdB zei dat het ..
3
Waarom nou weer terugkrabbelen en over respect voor Mourinho beginnen? Alsof iemand Mourin..
8
Die 48% die het een terechte reactie vonden van Mourinho zijn jaloers dat Ajax onder De Bo..
3
Laatste discussies