5
BJK-Q7
13 maart 2018 om 16:16
Talisca heeft het dik verdiend om opgeroepen te worden. Ik hoop dat tite hem de kans geeft om zijn 1ste wedstrijd voor het nationale elftal te spelen.

Neymar is zeker een groot gemis voor Brazilië. Ik hoop maar dat hij het WK kan halen.

Reacties

 
2
Django10
13 maart 2018 om 16:56
Nou ik denk eerder dat spelers als Coutinho, Willian, Douglas Costa, Firmino en Felipe Anderson de voorkeur moeten krijgen boven Talisca. Natuurlijk kan Talisca dan mee op de bank, in de toekomst een bruikbare spelern maar niet voor komend WK.
 
2
BJK-Q7
13 maart 2018 om 18:13
Jammer genoeg spelen alle 3 genoemde spelers niet op dezelfde positie als talisca ??

Costa en anderson zijn vleugelspelers terwijl firminho een spits is. Talisca is een middenvelder die vooral beter speelt als een nummer 10. Ook al zal talisca waarschijnlijk op de bank zitten voor brazilie als hij naar het WK gaat, dan nog steeds kan hij een zeer gevaarlijke speler zijn die vanuit het niks kan scoren. Hij is momenteel nog alleen maar opgeroepen voor de oefenwedstrijden. Dit is zijn kans om zichzelf te tonen als hij de kans krijgt van tite.
Django10
13 maart 2018 om 19:01
Coutinho, Willian en Neymar kunnen allen op de tien. Volgens mij speelt Neymar bij Brazilië zelfs op de tien. Neymar of Talisca? Als je objectief kan zijn, dan ken je het antwoord ook wel...
 
3
BJK-Q7
13 maart 2018 om 20:14
Er is een verschil tussen "kunnen spelen op de 10" en een echte nummer 10 zijn. Als je brazilië zou bekijken dan weet je gewoon dat ze met flankspelers spelen en neymar gewoon elke wedstrijd op de linkerflank speelt. Dan zou je ook weten dat willan en coutinho op de rechterflank vaak spelen voor tite. Ze spelen in een 4-3-3 waarbij ze 1 verdedigende middenvelder hebben en 2 centrale middenvelders. Talisca zal waarschijnlijk als een CM gebruikt worden in tite zijn systeem.
GramozMorina
13 maart 2018 om 17:23
Niet dat ik iets tegen Talisca heb maar er lopen er toch wel betere rond ginder
 
3
BJK-Q7
13 maart 2018 om 18:14
Hoeveel van die "ginder" spelers hebben zich in de CL of EL getoond in de laatste 2 jaar? Het ging talisca zijn of giuliano (fenerbahce) die opgeroepen ging worden voor de 2 oefenwedstrijden net voor de WK. Talisca is gewoon verdiend opgeroepen en zijn statistieken spreken voor zichzelf.

Hij heeft om de 2 wedstrijden 1 doelpunt gescoord voor besiktas in alle competities (CL, super lig en de Turkse beker)
 
2
Hoogindeconcen
13 maart 2018 om 18:23
Aan je gebrekkige Nederlands en je nadruk op Turkse clubs maak ik op dat je Turkse roots hebt. Dat verklaart wellicht ook je buitensporige waardering voor die Talisca. Je moet dingen wel een beetje kunnen scheiden he, ik ben voor Ajax maar ga ook niet roepen dat Neres nu mee moet naar het WK.
 
3
BJK-Q7
13 maart 2018 om 18:27
Heb je talisca ooit überhaupt zien spelen? Daarbij is talisca opgeroepen voor de oefenwedstrijden tegen Rusland en Duitsland! Ik zal het beter uitleggen waarom talisca verdiend is opgeroepen en je vergelijking met neres gewoon onbegrijpelijk is.

Talisca speelt CL wedstrijden en scoort doelpunten op het hoogste niveau. Neres speelt geen Europees voetbal. That`s it.
GramozMorina
13 maart 2018 om 18:44
Voor op de bank Ja, maar zou hem niet echt opstellen
Django10
13 maart 2018 om 18:58
Talisca is niet goed genoeg momenteel. Op het WK zijn er geen oefenwedstrijden, dan moet je er echt staan. Talisca gaat het zelfs moeilijk krijgen in de toekomst. Presteren in Turkije is iets anders dan spelen op het allerhoogste podium.

Leipzig, Monaco en Porto zijn niet echt topclubs te noemen. Besiktas heeft wel knap gepresteerd in de groepsfase, maar zodra ze tegen een topclub (bayern) spelen, zijn zowel Talisca als Besiktas nergens te verkennen.
 
4
BJK-Q7
13 maart 2018 om 20:36
Ten eerste is het nog steeds niet zeker of hij naar het WK gaat en voor de zoveelste keer is talisca opgeroepen voor de oefenwedstrijden tegen Duitsland en Rusland om zichzelf te tonen. Zo kan hij zijn 1ste wedstrijd spelen voor het nationale elftal.

Ten tweede zelfs al was talisca opgeroepen om naar het WK te gaan zullen paulinho, renato augusto en casemiro/fernandinho elke wedstrijd bijna basis spelen. Tite heeft tijdens de kwalificatiewedstrijden gewoon elke keer deze 4 spelers opgesteld op het middenveld. Dat betekent gewoon dat talisca op de bank plaats zal nemen naast alle andere Brazilianen.

Ten derde spreek je jezelf gewoon tegen door eerst te zeggen: presteren in Turkije is iets anders dan spelen op het allerhoogste podium. Er is geen hogere podium in het hedendaagse voetbal dan de CL waarin talisca zich gewoon heeft bewezen.

Ik denk dat zelfs real madrid, barcelona of eender welke topploeg zou verliezen van bayern met 10 man. Zelfs psg met 11 man heeft 3-0 verloren tegen bayern in the allianz arena. Als je de wedstrijd van besiktas tegen bayern goed had bekeken dan kon je gewoon zien dat talisca tegenover vidal en hummels zijn mannetje stond. De rode kaart besliste gewoon de wedstrijd. Hoe kan je dan concluderen dat talisca of besiktas nergens te verkennen zijn wanneer ze tegen een topclub spelen wanneer ze 80 minuten lang speelde met 10 man?
Hoogindeconcen
13 maart 2018 om 21:31
Haha gast, ik vergelijk hem helemaal niet met Neres, en zeg ook (juist) niet dat hij opgeroepen moet worden. Het punt van vergelijking is dat jij overdreven positief bent over een speler van de club die jij support. Of had ik geen gelijk met wat ik verder zei? - daar ga je niet op in.
Meer discussies op dit nieuws
Ik snap niet helemaal waarom het drie maanden zou moeten duren Een voet is geen gewrich..
3
Natuurlijk is het zonde als Neymar niet mee kan en zeker zou die schitteren. Maar ik weet ..
2
Ze nemen hem natuurlijk sowieso wel mee. Ze kunnen gelukkig ook zonder Neymar nog een heel..
3
Laatste discussies