5
Millonario
14 juni 2018 om 14:23
Knap dat hij al zoveel is afgevallen! Daar heb je discipline voor nodig. Jammer dat hij niet alles uit zijn carriere heeft kunnen halen want de capaciteiten had hij zeker.

Reacties

 
10
the underdog
14 juni 2018 om 14:54
Je hebt pas discipline als je niet zoveel aan komt. Dit is uit nood. Met zijn sportieve achtergrond vind ik het eerder triest dat hij zoveel is aangekomen. je mag toch wel verwachten dat een professional weet hoe je gezond moet leven en wat de consequenties zijn.

On: geen verkeerde voetballers destijds. een speler waar menig ajacied trots op was

 
2
protheus
14 juni 2018 om 15:51
Precies wat je zegt. Nu is het nog steeds uit egoïsme, nu die het woord dood heeft gehoord kan die het wel opbrengen. Tijdens zijn carriere dat fans tickets kopen om de spelers in beste staat te kunnen zien dat boeide hem niet. Hij geeft ook gewoon toe dat die erg gemakkelijk zijn spullen pakt en ergens anders probeerde als die iets hoorde wat die niet wilt horen. Klinkt net als een verwend jochie. Voor de fans is het nog steeds jammer want hij heeft veel meer voor egypte kunnen betekenen
 
2
Edo
14 juni 2018 om 16:57
Het is ieders goed recht om kritisch te zijn, want hij heeft het er inderdaad zelf van laten komen.

Maar dit is gewoon hoe mensen werken. Alle mensen hebben zwaktes, en die van Mido laat hij nu goed zien, inclusief die zin dat hij zich nu realiseert dat hij toen overal wegliep als het even niet lukte, terwijl hij zelf onderdeel was van het probleem.

Hij is gewoon laat volwassen geworden. Dat gebeurt. En hij zwicht makkelijk voor verleidingen. Dat gebeurt ook. Hij is er nu open over, dat vind ik persoonlijk alleen maar mooi. Ook topsporters hebben gewoon zwaktes, net als alle anderen.
Millonario
15 juni 2018 om 09:19
Tjah, makkelijk praten. Weet jij veel hoe en waarom het gebeurd is. Veel sportmensen die na hun carriere te dik staan ineens. Blijft knap als je dat toch kan opbrengen. Waar veel mensen het gewoon maar laten gaan eigenlijk.
Meer discussies op dit nieuws
Laatste discussies