39
senorsam
14 juni 2018 om 16:15
Real Madrid, maar ook Lopetegui hebben hier gewoon niet professioneel gehandeld. Je gaat niet 5 minuten voor een persbericht je werkgever inlichten met wie je een WK gaat starten, dat je na de zomer bij Real Madrid zit. Terwijl zijn contract net verlengd is vraag ik mij ook af hoelang Lopetegui en Real aan het onderhandelen waren.

Als ik het voor het zeggen had bij de Spaanse bond had ik hem ook ontslagen en als Ramos niet snapt dat het niet door de beugel kan, dan was Ramos ook al op de hoogte van de situatie.

Reacties

 
17
levski1
14 juni 2018 om 16:21
Danku, eindelijk iemand die helder kan nadenken.
En uiteraard was Ramos daar eerder al van op de hoogte, net zoals hij bv. als eerste op de hoogte was van het ontslag van Zidane. Dat zou ook de reden kunnen zijn voor de heftige woordenwisseling tussen hem en Rubiales, aangezien hij alles geheim heeft proberen te houden om de positie van Lopetegui te beschermen.
 
3
Doeltrap
14 juni 2018 om 16:34
Precies, als de onderhandelingen al voor het bekend maken van de definitieve selectie plaatsvonden dan kan je vraagtekens gaan zetten bij bepaalde geselecteerden.
 
3
RonZon
14 juni 2018 om 17:40
Real Madrid zat wel in een lastige situatie denk ik. De kans is groot dat Spanje ver komt in dit toernooi. Houdt in dat Real pas begin juli de nieuwe trainer bekend zou kunnen maken. Veroorzaakt onrust en grote kans dat het nieuws lekt tijdens het WK.
 
2
Andonis
14 juni 2018 om 18:08
Je kunt je afvragen hoe snel de onderhandelingen verlopen zijn. Daarnaast lijkt het me geen ingewikkelde kwestie. Als bond kun je dit ook proffesioneler oplossen door de ambities van Lopetegui en Real Madrid te respecteren, en simpelweg op de afkoopsom te wijzen. De bondsvoorzitter legt uit dat hij niet om dit besluit heen kon vanwege de handelswijze. Ik ben het daar niet mee eens. Als bestuurder kun je de zaak ook binnenskamers oplossen en gezamenlijk een statement maken waarbij de focus naar dit WK gaat.
 
2
Silvacity
14 juni 2018 om 18:40
@senorsam
Ik ben echt van mening dat hier veel te makkelijk wordt gedacht. Lopetegui doet iets wat niet door de beugel kan. Zeker mee eens! Maar dan... wat doe je dan?

Maar ik ben ervan overtuigd (aanname) dat de WK prestaties hieronder zullen leiden. Onder de leiding van Lopetegui, ondanks de afleiding die er zeker is, zie ik het Spaanse team verder komen dan onder de plotselinge bliksem coach (hierro). Om dan als bond te spelen op het eigen rechtvaardigheidsgevoel ten kosten van het WK voor het hele land. Om je eigen ego te redden.

Als je een echte gentlemen bent, dan slik je de pil. En laat je Spanje "swingen" en maak je daarmee het land blij. Ik heb het vermoeden dat Ramos het Spaanse elftal ook beter ziet spelen onder leiding van Lopetegui. Ramos is nu "de lul" door het onderonsje Lopetegui en de bond. In die context kan ik zijn reactie echt volledig begrijpen. Sterker nog, die deel ik!
senorsam
14 juni 2018 om 21:04
@Silvacity. Ik ben blij dat we het eens zijn met 1 punt. Over jouw andere punt, ik denk dat de groep zoiezo is aangetast. Of je nou Hierro of Lopetegui hebt staan voor de groep. Ik denk dat de spelers van Barca met gefronste wenkbrauwen hebben zitten luisteren naar de aanstelling. Ik las gisteren op deze forum ook nog dat Perez dit spelletje heeft opgezet om Ronaldo tevreden te houden. Spanje is aangetast en Portugal gaat met groepswinst ervandoor. Lopetegui is ontslagen, Real kan de 2 miljoen weer uitgeven aan Ronaldo, wat anders naar de bond zou gaan. Ondanks dat er wordt gezegd dat alle spelers het liefst Lopetegui voor de groep hadden gehad, denk ik niet dat de Barca spelers daar mee hebben ingestemd.
Silvacity
15 juni 2018 om 09:43
@senorsam Ik kan het verhaal van Ronaldo niet ontkenning, maar heeft toch wel de kernmerken van een complot theorie. De impact van de aanstelling van Lopetegui bij Real bij de Barca spelers vind ik ook speculatief. Je komt er maar op 1 manier achter, en dat is door het te vragen aan de Barca spelers.
Meer discussies op dit nieuws
Ik begrijp niet waarom iedereen rfef ongelijk geeft. Begrijpelijk dat ze Lopetegui ze ont..
28
Toch wel een personality die Ramos. Logisch ook hij heeft alles gewonnen wat er te winnen ..
5
Ramos hoort ook uit het team gehaald te worden na zijn wangedrag tegenover de voorzitter ..
6
Ik kan me de woede van Ramos goed voorstellen. Je gaat toch niet twee dagen voor een groot..
8
Laatste discussies