2
Sirius
12 februari 2019 om 15:04
Het zat er natuurlijk aan te komen dat deze man zichzelf zou gaan verheerlijken vanwege deze transfer. Hij vertelt er alleen niet bij dat Ronaldo hoe dan ook weg wou bij Real Madrid waardoor deze transfer ineens helemaal niet meer zo heel lastig zou worden.

Verder is het allemaal leuk, maar als je de komende jaren geen Champions League wint, is het eigenlijk allemaal voor niets geweest. Overigens ben ik ook helemaal niet zo onder de indruk van Juventus. Ze spelen matig voetbal voor de selectie die ze hebben.

Reacties

 
5
Peter1984
12 februari 2019 om 15:19
Dat zegt ie toch wel of lees ik het nu verkeerd? Je kan deze anekdote ook op een positieve manier zien. Fergie deed over Cantona ook een boekje open
LucaAbbracciante
12 februari 2019 om 16:34
Hoezo is het voor niks geweest? Ronaldo is één van de beste spelers ooit, zo een speler halen is nooit voor niets. Elke fan van Juve geniet van elk minuut dat Ronaldo het shirt van Juve draagt.
Sirius
12 februari 2019 om 17:00
Uiteindelijk haal je een 33-jarige speler (inmiddels 34 jaar) voor heel veel geld en laten we wel realistisch blijven; Ronaldo is natuurlijk nog steeds een fenomeen, maar z'n beste dagen liggen al wel achter hem.
Meer discussies op dit nieuws
hij doet net of ze een god hebben binnen gehaald... Geweldige voetballer natuurlijk maar o..
22
Prachtig dit, mooi om zo te horen hoe zo’n transfer nu eigenlijk tot stand komt. Ben nog s..
4
Mooi verhaal. Alleen de opmerking over uit het raam springen is niet echt gepast in een Ju..
4
En dat gaan ze nog eens doen door De Ligt binnen te halen. Spelen naast Bonucci, Chiellini..
3
Zijn ze na de enorme transfersom + salaris en het weinige winstmarge dat ze verdienen op s..
3
Laatste discussies