5
Koni078
12 februari 2019 om 15:18
Hoop voor Slutsky dat hij het nog kan omkeren zodra de geblesseerde spelers allemaal weer fit zijn. Het is geen geweldig elftal en hij heeft nooit van zijn visie afgewijkt, maar het is ook niet zo dat Vitesse op degraderen staat. Bij Hull City dachten ze ook zonder hem de weg naar PL promotie te vinden, maar na zijn ontslag staan ze nog steeds in de middenmoot van de Championship, dus hopelijk krijgt Slutsky nog even de tijd van het bestuur.

Reacties

 
1
wandering
12 februari 2019 om 16:28
Het verwijt is ook niet dat de club 5e ofzelfs 10e zouden staan, het verwijt is dat de spelers onder hem niet beter en zelfs slechter zijn geworden. Soms past een trainer niet bij een club en dat lijkt hier het geval. Het kan best een goede trainer zijn, maar als je jouw manier van spelen niet kan overbrengen op de spelers dan houd het een keer op natuurlijk.
 
1
Koni078
12 februari 2019 om 16:41
Odegaard is echt wel beter geworden dan in zijn Heerenveen-tijd en Karavaev kwam onder Fraser nauwelijks aan bod en is nu een volwaardige back geworden die misschien zelfs een stap hogerop aan kan. Voor de rest zit er weinig verbetering in het huidige materiaal, zeker als de meesten geblesseerd zijn of iedere keer geschorst. Kijk even hoe het Gio bij Feyenoord verging toen meer dan de helft van zijn selectie eruit lag door blessures.
Meer discussies op dit nieuws
oke ik heb een paar dingen te zeggen over de situatie omtrend me clubbie. ten eerste: de..
5
Ik snap de hele heisa ook niet helemaal. Vitesse kan misschien nog 1 plaatsje stijgen en d..
5
Laatste discussies