37
JulienMallens
12 februari 2019 om 15:18
Waarom zou 1 braziliaanse speler in het eerste voor zo'n populariteitsimpuls zorgen als er Overal in europa brazilianen spelen (en vaak ook nog meerderen in 1 team) ? Denk dat het reuze meevalt hoe ajax populariteit wint in Brazilie via Neres. Via dit soort initiatieven echter, zou het zeker kunnen.

Reacties

 
23
origineel
12 februari 2019 om 15:27
We hebben het wel over een land met meer dan 200 miljoen inwoners en een land waar voetbal een belangrijk onderdeel van het leven is. Wel zal Ajax meer moeten bieden dan 1 speler om die markt echt optimaal te benutten.
 
26
ninjakai
12 februari 2019 om 15:55
@julienmallens

Je weet dat het in principe om sowieso 2 Brazilianen gaat he. Een van die twee is Vinicius Junior. Via Ajax facebook hebben Brazilianen dus de mogelijkheid om hem in aktie te zien.

Misschien weten ze geen eens van Neres en kijken ze puur voor deze jongen naar de wedstrijd. Mocht Neres dan basis staan en zijn samba schoenen van Bayern uit hebben aangetrokken dan win je populariteit.

Neres is misschien de ingang, maar het is aan Ajax hoe ze met die ingang verder omgaan. Zo hebben ze ook nog Danilo rond lopen in jong Ajax.

Wat denk jij dat gaat gebeuren als bv Xavi Simons zijn debut gaat maken bij Barca???? Of Zierikzee bij Bayern??? Of Redan bij Chelsea.
 
11
alkatorian
12 februari 2019 om 16:30
Marcelo (al denk ik dat Reguilon weer speelt) en Casemiro (die denk ik, door de blessure van Llorente wel speelt) niet te vergeten
PParzyszek
13 februari 2019 om 13:22
Marcelo speelt normaal in bekercompetities las ik laatst ergens. Reguilon speelt in de competitie.
Meer discussies op dit nieuws
Geef Neres dan ook maar eens zijn verdiende basisplek...
3
De afbeelding van dit Artikel vertelde mij eigenlijk al de reden. Wel een slimme zet van A..
3
Kan je op Facebook dan landen blokkeren? Volgens mij is content gewoon voor elk land besch..
3
Laatste discussies