14
zsvAJAX
12 februari 2019 om 16:12
Wat me echt heel erg stoort en kei hard irriteert zijn deze zinnen:

“frenkie is fit en hij kijkt er naar uit, zoals wij er allemaal naar uitkijken. Natuurlijk zal het hem meer motiveren, maar we zijn allemaal enorm gemotiveerd en dat lijkt me ook logisch als je speelt tegen de winnaar van de laatste drie Champions Leagues”, zegt Ten Hag over De Jong.

Dus nu kunnen ze zich ineens wel motiveren omdat het de CL is en tegen de titelhouder Real Madrid moeten maar in de ED maar als makke schapen op 60 procent het klusje wel even denken te klaren tegen Heracles en Feyenoord.

Reacties

 
1
arvelajax
12 februari 2019 om 17:10
Nou, als je voor de wedstrijd tegen Heracles had gevraagd hoe het met de motivatie was gesteld, dan had je ook gehoord dat het wel goed zat. Kortom, eerst zien en dan geloven.
Maar als ze het morgen daadwerkelijk kunnen opbrengen, tja, dan blijken die Ajacieden dus ook maar gewoon mensen te zijn. Want niet 1 speler ter wereld kan exacte dezelfde motivatie opbrengen tegen kleine clubjes als tegen de beste club ter wereld. Waarom verliest Feyenoord van Excelsior terwijl ze veel beter zijn? Hoe kon PSV vorig jaar (?) met 5-0 van Willem 2 verliezen terwijl ze toch kampioen werden? Psychologie en motivatie in de sport, daar zijn al boeken over vol geschreven, en ik snap wel waarom. De mens is lui, dus waarom zou je je stinkende best gaan doen als het ook wel wat minder kan?
Meer discussies op dit nieuws
Kijk ontzettend uit naar deze wedstrijd! Wat zou het toch geweldig zijn als de talenten va..
6
Of ze nu mét of zonder een fitte De Jong spelen, een goed resultaat behalen gaan ze niet. ..
4
Fit is bij Ajax vaak "net op tijd opgelapt om te kunnen starten", eenmaal in de we..
3
Elke keer weer dat....kan maar we hebben meerdere goede opties. Ja kan maar we hebben meer..
2
Dus hij was afgelopen zaterdag niet fit? Waarom stel je hem dan op? ..
3
Je moet Frenkie nu niet gaan beoordelen op deze wedstrijd. Met 21 jaar en slechts 60 wedst..
5
Laatste discussies