11
FCULeiden
12 februari 2019 om 16:26
Jansen is echt een uitstekende verdediger. Slim in zijn opstelling, de juiste drive en altijd 100% inzet. Juist een voorbeeld voor al zijn teamgenoten. Daarnaast staat hij altijd garant voor 4-5 (kop) goals per seizoen. Hoop dat hij nog een aantal jaren bij Utrecht blijft en zich daarna aansluit bij de technische staf op dat moment. Jansen heeft een niet te onderschatte waarde gehad in de opmars van Utrecht in de laatste jaren. Net als Jensen kun je hem niet afrekenen op de laatste 4 wedstrijden.

Reacties

 
1
Sirius
12 februari 2019 om 17:10
Ik vind de term 'opmars' nogal overdreven. Momenteel staan ze zesde en strijden met Vitesse voor het hoogst haalbare (plaats vijf). De afgelopen jaren was een incidentele vierde plaats de hoogste notering waar het vooral de laatste drie seizoenen wat stabieler is qua prestaties. Utrecht is dat min of meer wel aan z'n stand verplicht.

Verder is Jansen een nuttige kracht, maar als je stappen wilt maken zul je toch echt met betere spelers moeten komen. Z'n mentaliteit mag dan prima zijn, maar voetbaltechnisch is het pure middelmaat. Hij houdt zich staande op basis van ervaring (inmiddels 32 jaar) maar ondanks 5 goals per seizoen is hij ook verantwoordelijk voor minstens datzelfde aantal tegendoelpunten.
 
1
SANMART3AN
12 februari 2019 om 20:44
Netals Jensen kun je hem njet afrekenen op de laatste 4 wedstrijden? Jensen liet in de playoffs van afgelopen seizoen al iedere bal door man
Meer discussies op dit nieuws
Laatste discussies