2
Lucky.James
12 februari 2019 om 16:29
Dus hij was afgelopen zaterdag niet fit? Waarom stel je hem dan op?

Reacties

 
6
Soccerfan_1
12 februari 2019 om 16:42
Omdat ten hag blijkbaar niet slim genoeg is om vd beek op zijn positie neer te zetten en ziyech op het middenveld en dan Neres rechtsbuiten. Is natuurlijk hogere wiskunde.
cr7_arsenal
12 februari 2019 om 16:49
Ten Hag weet ook dat als hij Van de Beek op zijn positie neerzet ajax veel beter zal lopen. Nu staat Van de Beek vaak tegen over een Verdedigende middenvelder die dus heeft hij niks aan zn diepgang omdst de meeste CDM’s daar wel mee om kunnen gaan, en hij heeft ook weer niet de snelheid om echt er over heen diep te vliegen. Dus moet dst diepgaan een soort verassings element worden net als wat Klaassen deed, werd ook veel effectiever toen hij niet meer op 10 speelde maar als CM in t jaar van de europa league finale. Als je hem een linie terug haalt komt ie tegen over het algemeen vaak wat aanvallender ingestelde spelers te staan, en als hij dan er overheen gaat zal hij veel vaker de vrije man zijn.
ninjakai
12 februari 2019 om 22:30
Betwijfel of ten Hag dat weet. En niet te vergeten. Van de Beek heeft geen cross pass waarmee hij wedstrijden kan openbreken. Dat is natuurlijk veel belangrijker dan daadwerkelijk ballen kunnen afpakken, want Ajax heeft toch altijd de bal. En als we de bal niet hebben dan speelt de tegenstander vals.
Meer discussies op dit nieuws
Kijk ontzettend uit naar deze wedstrijd! Wat zou het toch geweldig zijn als de talenten va..
6
Of ze nu mét of zonder een fitte De Jong spelen, een goed resultaat behalen gaan ze niet. ..
4
Fit is bij Ajax vaak "net op tijd opgelapt om te kunnen starten", eenmaal in de we..
3
Elke keer weer dat....kan maar we hebben meerdere goede opties. Ja kan maar we hebben meer..
2
Je moet Frenkie nu niet gaan beoordelen op deze wedstrijd. Met 21 jaar en slechts 60 wedst..
5
Laatste discussies