10
PorQue
12 februari 2019 om 17:34
Tadic wordt iets overschat in Nederland. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen. Zijn top lag bij Southampton. Niet verkeerd uiteraard maar er wordt in Nederland weleens over Tadic gesproken alsof hij een voormalig Bayern speler is die Nederland en Ajax de zegening heeft gegeven van zijn aanwezigheid op onze velden. Tadic wordt gewoon helemaal fysiek gesloopt door een Varane of Ramos. Die komt daar niet zo makkelijk doorheen. Vanavond is alles iets fysieker en gaat alles iets sneller. Tegen een Bayern in crisis kon Ajax nog wel leuk voetballen. Maar in de huidige vorm van Real zie ik Ajax misschien 1 goal scoren met moeite tegen een Real dat er vast en zeker minstens 3 in zal schieten. Vooral tegen dit Ajax dat niet in de meest sterke vorm zit.

Reacties

 
6
Dani17
12 februari 2019 om 17:48
De eerste seizoenshelft was hij heel goed, na de winterstop is hij ver terug gezakt. Juist van hem, Blind en Ziyech verwacht je dat ze de ploeg op sleeptouw nemen, daarvoor zijn ze ook gehaald (ex ziyech uiteraard), en dat gebeurt niet.
 
2
SanderKoevoets
12 februari 2019 om 19:24
Dat mag je zeker zeggen, maar ondertussen heeft er 5 goals in liggen in zijn debuutseizoen in de CL, met daarbij nog 2 assists. We zullen morgen zien hoe hij het tegen de echte grote jongens doet!
Meer discussies op dit nieuws
Ik zie eerlijk gezegd liever Ziyech naar het middenveld gaan, ten koste van Donny, en Nere..
4
Onvoorstelbaar hoe de waan regeert bij de meeste mensen hier op VZ. Ajax heeft een prima e..
2
Laatste discussies