13
JDG84
20 april 2019 om 20:51
Nou... jeetje... de goal vind ik gewoon een goal. Het is van beide kanten en huntelaar is gewoon slimmer. Maar aan de andere kant, pingel bij tagliafico kan je gewoon geven al kan die er weinig tegen doen en huntelaar moet gewoon direct rood krijgen. Dit soort geintjes haalt hij altijd uit en verbaas me vaker dat die met geel weg komt. Moet ook wel zeggen, groningen is qua kaarten, zeker de eerste helft, toch ook erg goed weggekomen. Daar was ook een overtreding die direct rood had mogen zijn maar kreeg niks. Al met al ben ik blij met drie punten, maar een pot om heel snel te vergeten.

Reacties

 
13
Rolotjuh
20 april 2019 om 20:56
Agh ja kan mij nog tegen VVV herinneren dat een goal werd afgekeurd voor nog minder dan dit... en toen was het zwaar terecht las ik van de Ajacieden hier.... Hypocriet in mijn ogen als je dit dan wel een geldig doelpunt vind. Maar Makkelie in een wedstrijd van Ajax is een garantie voor succes gebleken. En vrijwel altijd dicutabel...
 
4
Cyprioot
20 april 2019 om 21:10
Ik vond dat goal van Huntelaar reglementair, maar die handsbal van Nico vond ik een penalty. Daar komen we gewoon goed weg. Waarbij het overigens onzin is dat ‘Ajax altijd de arbitrage mee heeft’. De eerste helft wordt Ziyech onterecht buitenspel gegeven, anders had hij 1 op 1 met de keeper kunnen komen.
 
1
Maverick
20 april 2019 om 21:14
Ja om eerlijke te zijn wat is de functie van een grensrechter, de VAR kan die functie volledig overnemen. Investeer de vergoeding van de grensrechter in meer camera’s en de VAR wordt nog beter.
JDG84
23 april 2019 om 08:18
Je kan die situatie totaal niet met deze situatie vergelijken. Zoals ik zeg "het is van beide kanten en huntelaar is slimmer". Tegen VVV is er helemaal geen duel gaande, Tagliafico zit mis en wordt licht bij zijn shirt gepakt. Er is echter geen sprake van een fysiek duel daar. Ze raken elkaar verder niet eens.

Dus ongeacht of die situatie wel of niet goed beoordeeld is, is het niet vergelijkbaar met nu.

En Makkelie was de scheids toch niet? Higler floot. En floot Blom niet de wedstrijd tegen Vvv? Een wedstrijd waar ook een directe rode kaart voor een overtreding op De Jong, niet werd aangegeven door de Var? Volgens mij had Makkelie bij die VVV wedstrijd niet zo heel veel van doen toch?
Meer discussies op dit nieuws
Denk dat Ajax geluk had met de scheidsrechter(s)... Die beuk van tagliafico eerder was o..
4
Nouja als je Huntelaar direct rood geeft dan moet Higler weer naar het scherm, etc. Dan be..
11
Had het idee dat de bal een beetje in de oksel van Tagliafico kwam. Of dat een handsbal is..
2
Wat Verbeek aangeeft is wat ik al vermoedde. Ik betwijfel of de VAR de situatie überhaupt ..
2
Hand blijft een moeilijke, zeker als de regels zoveel ruimte voor interpretatie houden. Ar..
4
De regel bij dit soort lastige situatie is simpel; fluiten in het voordeel van de grot..
3
Laatste discussies