50
Sulejmanii
20 april 2019 om 22:36
Jammer dat de profperiode van Van Persie bijna voorbij is, een Nederlandse legende die ons veel heeft gegeven in zijn Oranjetijd. Ik had vroeger een behoorlijke hekel aan hem, maar ik ben helemaal bijgedraaid. Hij is als een ander mens en erg volwassen terug gekomen naar Nederland.

Ook met oog op Psv ben ik blij dat Feyenoord heeft gewonnen, Az zal alles moeten geven de laatste wedstrijden.

Gefeliciteerd Rotterdammers, en Gio ook ik gun die Gentleman alles en zeker een waardig afscheid van Feyenoord. Ik hoop dat hij ondanks de kleerscheurtjes en ontevredenheid, bejubeld wordt en bedankt voor zijn bewezen diensten na het huidige seizoen.

Reacties

 
17
Supportert
20 april 2019 om 22:38
Thanks maat!
 
21
repuiztav
20 april 2019 om 22:39
Dat zal wel goed komen! Gio is een Feyenoord-icoon en zal een waardig afscheid krijgen.
 
9
Sulejmanii
20 april 2019 om 22:45
Support, you're welcome! Repuiztav blij om dat te horen, voor Gio heb ik al jaren een groot zwak. En zijn mooiste moment, was die rush toen waar die goal uit kwam ik weet niet meer zo snel welke wk dat was. Ik werd helemaal gek volgens mij was het tegen Uruguay, heel het Museumplein ontplofte wat een geweldige toernooi was die wij helaas niet hadden gewonnen als natie.
 
13
Kuyt007
20 april 2019 om 23:54
Zijn twee momenten die je door elkaar haalt. Die rush was tegen Italiƫ op EK 08, bal van de lijn en in die counter de voorzet op een goal. Tegen Uruguay was die pegel van 30 meter die in het rechterbovenhoekje belandde. Gio heeft inderdaad veel betekend als international. Gentleman is het goede woord. Ondanks ben ik toch kritisch op zijn tactisch inzicht. In elk seizoen was er een extern factor buiten hem die het tij moest keren. Maar even goed trots op wat hij met Feyenoord heeft bereikt. OT: vond dit weer eens een vermakelijke wedstrijd, al vond ik de counters van AZ best gevaarlijk. Had pas in de tweede helft het gevoel, het duel is beslist.
 
6
HijNiet!
21 april 2019 om 00:03
Die rush was echt legendarisch. Eerst een zeker doelpunt van de Italianen op de doellijn voorkomen en daarna met een sprint over het hele veld en een perfect op maat gegeven voorzet binnen 15 seconden de goal aan de andere kant van het veld inleiden. Volgens mij was dat echt zijn beste wedstrijd ooit.
 
2
Sulejmanii
21 april 2019 om 00:25
Kuyt die pegel bedoelde ik van 30m, dat moment was amazing en inderdaad hij heeft veel voor Oranje betekent. Ik geef hem niet op, hij kan wellicht bij een andere club werken als zijn tactisch zicht. In ieder geval staat het altijd goed tegen Psv. ??
 
1
Sulejmanii
21 april 2019 om 00:26
Hij niet, nou zeker in de topdrie van zijn beste wedstrijden. Echt een fijne vent, overigens krijg je morgen of maandag respons als ik op de pc ben.. ??
 
1
rkallan
21 april 2019 om 04:43
Welke externe factor heeft hem geholpen in het kampioensjaar? Eerste vanaf dag 1. Cocu had in zijn eerste jaar ook hulp van Hiddink. De boer leunde op Cruijff. V Bommel zijn schoonvader.
Kuyt007
21 april 2019 om 08:12
Eerste jaar: reeks van 9 slechte potjes, Advocaat kwam. Tweede jaar, Kuyt en El Ahmadi als twee echte leiders met Kuyt voorop. Derde jaar niemand en stond je net als dit seizoen straatlengte achter. In de kleine potjes niet verschil kunnen maken.
 
6
BierPens
21 april 2019 om 08:28
Kuyt en El Hamadi waren spelers van Feyenoord...dat noem je geen externe factoren. Meer intern kun je ze niet hebben. En als je zo redeneert dan is er geen enkele goede trainer die succes heeft want dat hangt altijd af van de spelers.
 
8
MatthijsEde
20 april 2019 om 22:53
Helemaal met je reactie eens. Echter, als AZ had gewonnen hadden ze 1 punt achter plek drie gestaan, waardoor een overwinning tegen PSV noodzakelijk zou zijn geweest om daar nog zicht op te houden. Met 7 punt achterstand op Feyenoord, en 4 op Heracles lijkt een 4e positie veilig. Hierdoor zal die strijd tegen PSV (ook nog eens na Willem2 waardoor AZ 7 punt achter staat met nog 2 wedstrijden) niet meer nodig zijn... feyenoord gefeliciteerd, RVP held, en Gio; geniet van je laatste wedstrijden!
 
7
Sulejmanii
20 april 2019 om 23:03
Matthijs, daar heb je helemaal gelijk in! Desalniettemin ben ik blij met de winst voor de Rotterdammers, ik denk dat Feyenoord volgend jaar Europees meer kan uitrichten in Europa dan Az. Al heeft AZ natuurlijk ook best goed gepresteerd voor Nederland in het verleden.
 
4
Downwards
20 april 2019 om 23:14
`ook met oog op Psv ben ik blij dat Feyenoord heeft gewonnen, Az zal alles moeten geven de laatste wedstrijden. `` Hadden ze dan niet moeten winnen? Nu is het gat 7 punten. Ga je nooit inhalen in 3 wedstrijden en die 4de plek slepen ze wel binnen.

Oh zie nu je reactie hierboven pas. AZ moet trouwens dinsdag naar Heracles. als Heracles wint staan ze nog maar 1 achter AZ. Kan dat ook nog spannend worden
 
5
HijNiet!
21 april 2019 om 00:08
Bedankt vriend, en dat afscheid van Giovanni zit wel goed hoor. Zelf heb ik dit seizoen ook veel zitten vloeken maar aan het einde van de rit overheerst toch de trots en dankbaarheid, met name voor die fantastische dag in mei 2017. Kletsnat van het water van de Hofplein-fontein in de armen van een wildvreemde vallen, die dag zal ik mijn leven lang koesteren. In 99 was ik 5, dit was mijn eerste echte titel en iedereen die daar ook maar enigszins zijn steentje aan bij heeft gedragen zal ik eeuwig koesteren.
 
2
tokkie020
21 april 2019 om 02:40
Ik hoop het ook voor gio en van persie. Gio is toch als het gied is de meest succesvolle trainer van feyenoord als ik me niet vergis (correct me if im wrong). Daarnaast is hij de trainer die na 18njaar daar weer een schaal heeft bezorgd. Voor robin van Persie ook niets loiter dan lof. Wat hij heeft betekend voor het NL is abnormaal. Topscorer aller tijden ban het NL elftal zegt al genoeg denk ik
Meer discussies op dit nieuws
Hoe hebben zowel feyenoord als az gespeeld qua kwalitieitsverschil? Kan iemand dat mij ver..
2
Goede wedstrijd. Het was een tijdje terug dat ik mij had vermaakt met een wedstrijd van Fe..
4
Compleet verdiende overwinning voor Feyenoord. Feyenoord heeft eigenlijk bijna de hele wed..
4
Typisch AZ. Bij vlagen leuk voetbal, leuke resultaten. Maar zodra er iets op het spel staa..
3
Goed om te zien dat Malacia weer opleeft. Kan echt genieten van dat mannetje die wel een z..
2
Laatste discussies