18
Moridin
20 april 2019 om 22:38
Goede wedstrijd. Het was een tijdje terug dat ik mij had vermaakt met een wedstrijd van Feyenoord. AZ kwam vanuit het niets op 0-1, maar heeft eigenlijk de hele wedstrijd achter de bal aangelopen.

Reacties

 
23
soccersupp
20 april 2019 om 22:41
Feyenoord heeft het echt tegen de kleintjes laten liggen. Van de top 4 onderling duidelijk de beste cijfers, maar helaas een slechte periode, anders hadden ze het psv en Ajax echt nog wel moeilijk kunnen maken. Az is na een hele goede start na de winterstop weer een eind terugevallen.
 
6
Moridin
20 april 2019 om 22:52
Dat is helaas niet voor het eerst. Zolang als ik mij kan herinneren is het tegen de onderste al lastig voor Feyenoord. Maar goed, dat is ook een kwaliteit. Alleen lijkt het stuk spelen van zwakkere tegenstanders niet in echt in het club dna te zitten of zo.
 
4
HijNiet!
21 april 2019 om 00:12
Dit klopt als een bus en geeft ook aan dat er helemaal niet zo gek veel nodig is om het gat met de top 2 te dichten. Ik verwacht niet dat Feyenoord voorlopig het niveau van die clubs aan gaat tikken, maar zolang je maar van de kleinere clubs wint kan je echt heel lang meedoen.
bochherief
21 april 2019 om 01:57
ik gun van bronckhorst een goed afscheid, hij heeft maximaal gepresteerd met feyenoord, meer zat er gewoon niet in, hij kan door de voordeur vertrekken.
Meer discussies op dit nieuws
Jammer dat de profperiode van Van Persie bijna voorbij is, een Nederlandse legende die ons..
15
Hoe hebben zowel feyenoord als az gespeeld qua kwalitieitsverschil? Kan iemand dat mij ver..
2
Compleet verdiende overwinning voor Feyenoord. Feyenoord heeft eigenlijk bijna de hele wed..
4
Typisch AZ. Bij vlagen leuk voetbal, leuke resultaten. Maar zodra er iets op het spel staa..
3
Goed om te zien dat Malacia weer opleeft. Kan echt genieten van dat mannetje die wel een z..
2
Laatste discussies