42
Dr. Duck
20 april 2019 om 22:55
Jeetje, meneer tadic kan wel zeuren hoor. Groningen heeft gedaan wat ze moesten doen om het ajax zo moeilijk mogelijk te maken. Ze maakten idd overtredingen en vertraagde het spel, maar deden dat binnen wat higler toeliet. En ja, er werd ook overdreven gerold als er contact was, maar laat nou net hetgeen zijn wat tadic ook vaak doet en over klagen bij de scheidsrechter hoeft hij al helemaal niet te beginnen.

Reacties

 
13
ninjakai
20 april 2019 om 23:28
Mwaa beetje in dupio. Ligt eraan wat hij nu bedoeld met die bal in het veld. Als hij bedoeld dat de bal aan de andere kant van het veld was en dat dan overtredingen gemaakt werden, kan ik het enigzins begrijpen. Dat is inderdaad heel smerig en respectloos niet zozeer richting Ajax, maar meer richting je collega voetballer. Klappen die je niet verwacht zijn het hardst. En dat geldt zeker bij overtredingen. Bedoeld hij dat de groningen spelers gewoon hard speelde, dan moet hij vooral zijn mond houden. Dat is voetbal en het blijft een contact sport.
 
4
BurdyM
21 april 2019 om 08:15
Hoe kunnen Groningen spelers ongestraft overtredingen maken als de bal aan de andere kant is? In een vol stadion met rondom camera’s lijkt me dat vrij lastig. Bovendien is juist Tadic die voor elk wissewasje moord en brand schreeuwt. Vind het een geweldige speler maar wel een jankerd. Wat had hij dan verwacht dat Groningen de rode loper voor Ajax uit legt?
NL_Modric
21 april 2019 om 14:54
Tadic is niet iemand die voor niets op de grond gaat liggen. Dat hij na een paar schoppen een keer twijfelend naar de scheids kijkt, is mijns inzien niet meer dan normaal.

Edit: Als er spelers zijn die snel naar de grond gaan, kan je beter je pijlen richten op de Jong, Neres en Veltman. Dolberg ligt ook vaak op de grond, maar die klaagt nooit.
Meer discussies op dit nieuws
Hahah Dusan man, wat had je verwacht. Gekke reactie, tuurlijk zitten ze er vol op, ze will..
7
Niet zo zeiken Dusan. Wij moeten gewoon een tempo hoger spelen dan kom je niet in de duels..
2
Tadic moet niet zo miepen. Als het nou een speler was die altijd voorop gaat in de strijd ..
2
Tjee zeg! Ik had alles verwacht Tadic,maar voor mij val je nu flink door de mand. Hoez..
2
Wel bijzonder dat één van de weinige spelers van dit Ajax waar ik weinig sympathie voor op..
3
Is het altijd zo sfeervol in de Euroborg? Zo ja dan is dit samen met de JC Arena toch de m..
3
Tadic is dit seizoen toch echt met stip de grootste kwal van de eredivisie. Duikelen en om..
4
Toendertijd bij Groningen en ook bij Twente vond ik hem een speler die veel respect had vo..
3
Helemaal mee eens met Tadic. Groningen speelde alsof alles van deze wedstrijd afhing.. Typ..
3
Laatste discussies