9
Diego_Forlan
20 april 2019 om 23:09
Typisch AZ. Bij vlagen leuk voetbal, leuke resultaten. Maar zodra er iets op het spel staat choken ze. Dik verdiende derde plek voor Feyenoord

Reacties

 
5
Alkmaar54
20 april 2019 om 23:17
Klopt. Toen AZ met 1-0 de rust in ging was ik er al bang voor. Met een beetje mannelijk voetbal, hard geschreeuw en boze blikken van Feyenoordfans en de jongens van VDB zijn geimponeerd en kunnen de bal niet meer van geel naar geel spelen. Man man man, kunnen ze de selectie van AZ niet een keer meenemen naar een psycholoog of een weekje mee laten lopen met het leger.
 
2
Hangover96
21 april 2019 om 00:19
Er is ook wel een stevig kwaliteitsverschil tussen AZ en de topploegen, je moet een beetje mazzel hebben dat ze die dag in een dip zitten of de bal er niet in wil, want op kwaliteit red je het normaal gesproken niet. Dit jaar heeft AZ die mazzel niet gehad, daar kan je als ploeg niet zo heel veel aan doen.
 
1
Azrsenal
21 april 2019 om 09:49
Mwa, daar ben ik het mee oneens. De selectie van Feyenoord stelt ook niks voor vind ik. De enige goed speler is de levende legende van Persie. En Berghuis is wel een goede voetballer. Voor de rest is AZ vooral afgetroefd op strijd en mentaliteit.
Meer discussies op dit nieuws
Jammer dat de profperiode van Van Persie bijna voorbij is, een Nederlandse legende die ons..
15
Hoe hebben zowel feyenoord als az gespeeld qua kwalitieitsverschil? Kan iemand dat mij ver..
2
Goede wedstrijd. Het was een tijdje terug dat ik mij had vermaakt met een wedstrijd van Fe..
4
Compleet verdiende overwinning voor Feyenoord. Feyenoord heeft eigenlijk bijna de hele wed..
4
Goed om te zien dat Malacia weer opleeft. Kan echt genieten van dat mannetje die wel een z..
2
Laatste discussies