Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajacieden in paniek; Jay Gorter moet zwangere vriendin in veiligheid brengen'

Laatste update:

Kraay jr. gooit het onderwerp op in gesprek met Arne Slot. "Zitten er bij jullie ook spelers die zich grote zorgen om de spelersvrouwen maakten, zoals bij Ajax is gebeurd met Van den Boomen en Gorter, die probeerde zijn zwangere vrouw in veiligheid te brengen?", vraagt de verslaggever. "Ik kan het heel goed begrijpen als je een speler van de thuisspelende ploeg bent en je familie zit op de tribune", antwoordt Slot. "Maar, zoals je weet, mag er geen Feyenoord-supporter mee naar de ArenA en waren er alleen vier of vijf directieleden."

Slot verwijst vervolgens naar vorig jaar. Toen zat er namelijk wél een spelersvrouw van Feyenoord in de ArenA. "De vriendin van Santiago Giménez was vorig jaar vermomd, maar die zit nu in Amerika. Verder was er niemand van ons, dus was daar geen onrust over." Onder meer Dennis te Kloese was wel aanwezig in Amsterdam. De algemeen directeur annex technisch directeur werd meermaals in beeld gebracht tijdens de Klassieker.

De rust is inmiddels wedergekeerd rond de Johan Cruijff ArenA. Supporters drongen onder meer op gewelddadige wijze de hoofdingang van het stadion binnen. De ME moest uiteindelijk traangas inzetten en charges uitvoeren om de supporters weg te krijgen. Over eventuele aanhoudingen wil de politie nog geen uitspraken doen.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties