Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax aangepakt na zomers vertrek: 'Er waren beloftes, maar ik kreeg geen kans'

Laatste update:

"Er was een ander plan toen ik daarheen overstapte", zo blikt Daramy desgevraagd terug op zijn tijd bij Ajax. "Het verliep niet zoals gepland en ik kreeg niet de kansen die ik had moeten krijgen. Ik kan er nu niets meer aan veranderen natuurlijk. Het is zo gelopen en de trainers kunnen tussentijds ook andere beslissingen nemen of op eerdere besluiten terugkomen."

"Er werd weinig geroteerd, daardoor was het moeilijk om me te laten zien", vervolgt Daramy. "Dat vind ik jammer, maar je kan er ook van leren. Ik ben nog jong, er is nog tijd zat. Maar het was niet leuk en ik ben er ook niet aan gewend. Ik wil gewoon spelen, maar soms moet je aanvaarden dat de situatie anders is."

Ook de komst van directeur voetbalzaken Sven Mislintat en trainer Maurice Steijn heeft de situatie van de Deens jeugdinternational niet kunnen veranderen. "Ik keek ernaar uit om hen te ontmoeten, maar ik wilde wel een duidelijk plan horen. Daar waren ze het mee eens, maar ik zag mezelf niet terug in het plan dat ze met mij hadden. Ik kreeg niet het gevoel dat ik een echte kans zou krijgen, daarom besloot ik om iets anders te zoeken", aldus Daramy.

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties