Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax benaderde gelouterde buitenlandse trainer voor aanstelling Van 't Schip'

Laatste update:

Volgens Galetti is er weken geleden contact geweest tussen Ajax en het kamp van Sampaoli. De recordkampioen zou hebben geïnformeerd bij de Argentijnse coach, maar uiteindelijk de keuze op Van 't Schip hebben laten vallen.

Sampaoli, die onder meer de nationale elftallen van Chili en Argentinië coachte, werd in september ontslagen bij het Braziliaanse Flamengo. Daarvoor had de 63-jarige oefenmeester Sevilla en Olympique Marseille onder zijn hoede.

Overigens zou Olympique Lyon volgens Galetti nu hebben geïnformeerd bij de Argentijnse trainer. De positie van huidige trainer Fabio Grosso is fragiel.

Nieuwe trainer
Ajax zou in de zoektocht om Van 't Schip volgend seizoen te vervangen in het buitenland kijken, zo schreef Het Parool eerder deze week.

Eén naam kunnen de Amsterdammers in ieder geval doorstrepen. Marcelo Gallardo, die in een eerder stadium veelvuldig werd gelinkt aan Ajax, gaat namelijk aan de slag bij Al-Ittihad. Zelf bevestigde hij zijn overgang al.

"Ik ga het voorstel van Al-Ittihad, ook om persoonlijke redenen, accepteren. Ze haalden me over met een groot project in een nieuwe, interessante competitie. Ik kan echt niet wachten om weer aan de slag te gaan."

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
8
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
20
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
49
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
19
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
21
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties