Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-fans protesteren met spandoek en kiezen ander slachtoffer dan Mislintat

Laatste update:

Supporters hebben zich enkele uren voor de aftrap van het Europa League-duel met Olympique Marseille al laten gelden en zij maken duidelijk dat er spoedig iets moet veranderen bij Ajax. "Wij willen Ajax-DNA aan de top! RvC rot op", zo valt er te lezen op het hek van De Toekomst, op ruim een kilometer van het strijdtoneel van later op de avond.

Meer: Driessen fileert speler Ajax: ‘Verdedigend zijn er weinig zó slecht als hij'

De afgelopen dagen nam de onrust exponentieel toe in Amsterdam. Dinsdag onthulde de NOS namelijk dat de club een onderzoek is gestart naar het handelen van Mislintat inzake de transfer van Borna Sosa. De Amsterdammers betaalden op de slotdag van de zomerse transferwindow acht miljoen euro om Sosa over te nemen van Stuttgart.

Die transfer werd afgerond door zaakwaarnemersbureau AKA Global van Arthur Beck. Het kantoor blijkt drie procent van de aandelen te bezitten van Matchmetrics GmbH, een databureau dat deels in handen is van Mislintat. De transferconstructie is waarschijnlijk in strijd met richtlijnen waaraan Ajax zich als beursgenoteerde organisatie moet houden. Ook Stuttgart wil het fijne van de deal weten, bijvoorbeeld of er door Mislintat aan de transfer van Sosa is verdiend.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties