Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax hoort 'Kroes-voorwaarde' van AZ'; Johan Derksen rept over 'chantage'

Laatste update:

De sportmarketeer weet donderdagavond in het programma Vandaag Inside te melden dat de termijn waarop AZ inzet, tien jaar is. "De komende tien jaar mag er dan geen enkele speler of werknemer van AZ door Ajax benaderd worden", weet Woerts. Tafelgast Johan Derksen spreekt van een 'onrealistisch voorstel'. "Lachwekkend! Het is een soort chantage. Dat doe je niet. Dat stel je niet eens voor!" Woerts is het daarmee eens. Ook René van der Gijp snapt weinig van het voorstel van de Alkmaarders. "Dat is raar, dat is gek."

Woerts stelt verder dat Ajax een brief heeft gekregen AZ. "Dat Kroes de afgelopen tijd te veel met Ajax-medewerkers heeft gesproken. Daar heeft hij een officiële waarschuwing voor gehad. En nu zegt Alex Kroes: 'Ik ben er helemaal klaar mee. Op 1 januari ga ik op wereldreis en ik meld me op 15 maart." Ajax had Kroes al veel eerder willen aanstellen, maar hield daarbij geen rekening met het non-concurrentiebeding in het contract van Kroes bij AZ. Als tijdelijke oplossing is Jan van Halst gepromoveerd van voetbalcommissaris tot algemeen directeur. Van Halst zal de club normaal gesproken verlaten zodra Kroes begint, omdat de oud-middenvelder anders in de RvC (deels) zijn eigen beleid zou moeten gaan toetsen.

Niet alleen omtrent de positie van algemeen directeur is er veel te doen bij Ajax. Na het ontslag van directeur voetbalzaken Sven Mislintat hebben de Amsterdammers ook op technisch vlak een probleem. Het Algemeen Dagblad wist te melden dat de recordkampioen van Nederland vermoedelijk gaat werken met een 'plakbandconstructie'. Tijdens de aanstaande winterse transferperiode gaan Kevin de Lang (hoofdscout) en Klaas-Jan Huntelaar (technisch manager) vermoedelijk gezamenlijk de rol van technisch directeur op zich nemen. Huntelaar was vorig jaar samen met de inmiddels vertrokken Gerry Hamstra ook al (deels) verantwoordelijk voor het aankoopbeleid.

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
4
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
11
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties