Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax in uitgelekte brief om opheldering gevraagd over onderzoek naar Mislintat

Laatste update:

Ajax liet ruim een week geleden weten dat het een extern forensisch onderzoek laat doen over de mogelijk dubieuze rol van Mislintat tijdens de transfer van Borna Sosa. De VEB vindt het allemaal te lang duren en vraagt in een brief aan Ajax onder meer of het onderzoek gaat over alle transfers die Mislintat deze zomer afrondde namens de Amsterdammers.

De organisatie wil ook weten wie de opdracht heeft gegeven aan de externe accountant en hoe Ajax kan waarborgen dat het onderzoek onafhankelijk verloopt. De VEB wil daarnaast duidelijkheid krijgen of het functioneren van de directie en de Raad van Commissarissen ook wordt onderzocht. De vereniging van effectenbezitters acht het noodzakelijk dat het onderzoek zo snel mogelijk wordt afgerond, zo meldt de NOS.

Mislintat werd afgelopen zondag na de voor Ajax desastreus verlopen Klassieker de laan uitgestuurd. Reden daarvoor was onder meer het gebrek aan draagvlak binnen de organisatie, zo bracht interim-directeur Jan van Halst naar buiten. Mislintat was pas sinds mei actief in de Johan Cruijff ArenA en haalde deze zomer voor ruim 112 miljoen euro aan nieuwe spelers binnen.

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
12
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties