Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax is plotseling tóch bereid speler te verkopen: clubs melden zich in Amsterdam

Laatste update:

Eerder maakte Verweij bekend dat Van den Boom een van de drie aankopen van voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat is die Ajax wil behouden.

Ajax wil namelijk liefst negen van de twaalf aankopen van de vorige transferzomer verkopen. Alleen Diant Ramaj (22), Sivert Mannsverk (22) en Branco van den Boomen (28) kunnen langer blijven in de Johan Cruijff ArenA.

Nu blijken de Amsterdammers toch bereid mee te werken aan een eventuele transfer van Van den Boomen, omdat de club de transferopbrengsten goed kan gebruiken.

Bovendien is Van den Boomen voor Farioli geen beoogde basisspeler voor komend seizoen: op alle posities op het middenveld ziet de Italiaanse oefenmeester een beter alternatief.

Volgens de berichtgeving van Verweij heeft een aantal clubs uit zowel Frankrijk als Spanje zich gemeld bij Ajax én de middenvelder om te spreken over een eventuele transfer. Om welke clubs het precies gaat, is vooralsnog onduidelijk.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
18
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
30
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties