Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax kreeg huidige speler van Feyenoord aangeboden, maar weigerde transfer

Laatste update:

Verweij is enorm te spreken over het optreden van Ivanusec in het gewonnen duel met FC Utrecht (1-5). "Ik heb een stukje gezien van Feyenoord, en dan kijk ik naar Ivanusec. Bij hem denk je van: poeh, dat is een aankoop. Het is wel grappig, want hij is door zijn zaakwaarnemer, via een Nederlandse tussenpersoon, ook bij Ajax neergelegd. Ajax hoefde hem niet, want daar stonden andere namen op het lijstje", weet de journalist.

Collega Marcel van der Kraan erkent dat het een uitstekende aankoop is, maar hij waarschuwt de Rotterdammers voor overmoed. "Arne Slot is in de zevende hemel volgens mij. Hij roept nu dat hij het beste elftal heeft dat hij ooit onder zijn leiding heeft gehad bij Feyenoord. Dat vind ik tegelijkertijd wel een gevaarlijke uitspraak. Het is prima dat je zelfvertrouwen toont, maar dan moet je het waarmaken ook. Hij heeft natuurlijk wel een hele stevige concurrent met Peter Bosz als trainer bij PSV, want die hanteert hetzelfde principe en voetbalt niet veel anders dan Feyenoord."

Valentijn Driessen, eveneens aanwezig in de podcast, vindt dat Feyenoord nog stappen moet maken. "De lat mag ook bij Feyenoord best hoger gelegd worden. FC Utrecht kwam er een aantal keer met drie spelers uit, terwijl Feyenoord nog met twee achterin stond. Utrecht is zó verschrikkelijk zwak, maar als je dadelijk drie tegen twee staat tegen Atlético Madrid, dan heb je een probleem. Op het moment dat er gezegd wordt dat dit het beste van het beste Feyenoord is, dan sluipt de gemakzucht erin bij die spelers", besluit Driessen.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 5
Feyenoord

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
3
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties