Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahim Afellay ziet 'bron van onrust' in de selectie van Ajax

Laatste update:

"Het is niet aan de laatste wedstrijden te zien dat Sutalo een speler is om blij mee te zijn, zoals Maurice Steijn dat zei. Tegen RKC Waalwijk was hij echt een bron van onrust achterin", zo zegt Afellay, die beelden laat zien waarin de centrumverdediger in het eerste halfuur minimaal vier keer op zeer gevaarlijke plekken de bal inleverde. "Of hij beter kan dat dit? Nou, je zou het niet zeggen."

Meer: Afellay keek met open mond naar ‘bloedmooie’ actie van uitblinker bij Ajax

Pierre van Hooijdonk vermoedt dat het gebrek aan vastigheid in de opstelling een negatieve impact heeft op het veldspel van Sutalo. "Wat je wel ziet is dat hij weer met iemand anders naast zich speelde. Ik denk dat dat uiteindelijk ook een groot verschil maakt." Steijn koos er namelijk voor om Jorrel Hato naar de linksbackpositie te schuiven en Gastón Ávila in het hart van de verdediging te posteren. Die wijziging kan Afellay overigens wel enigzins begrijpen.

"Ik snap wel dat Steijn nog niet de ideale samenstelling heeft gevonden, dat is wel duidelijk. Hij is nog niet tevreden over de linksbackpositie. Onder John Heitinga heeft Hato veel wedstrijden als linksback gespeeld, dus ik begrijp wel dat Steijn hem daar wil proberen. Maar tegen RKC vond ik niet dat zijn fouten iets te maken hadden met degene die naast hem speelt. Dit zijn gewoon hele simpele ballen die hij inlevert", besluit de analyticus.

Eredivisie
RKC Waalwijk
2 - 3
Ajax

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
3
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
30
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
28
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties