Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Studio Voetbal speculeert over einde carrière in Oranje na 88 interlands

Laatste update:

"Het is wel echt een probleem aan het worden", begint NOS-journalist Jeroen Stekelenburg. "Het is de belangrijkste aanvaller (van Oranje, red.). Hij was net terug van een spierblessure, maar hij is nu ook alweer weg met een spierblessure. Het Nederlands elftal heeft misschien wel de laatste acht jaar geleund op Memphis, maar je kan je afvragen hoe betrouwbaar hij nog is. Het is ook elke keer een spierblessure, dus dat ziet er toch wel erg slecht uit."

Meer: Noa Lang kraakhelder over taboe onder voetballers: ‘Dat is bullshit man!’ | Van der Vaart voorziet sterspeler Oranje van advies: ‘Hij is niet dik, maar...’

Pierre van Hooijdonck is van mening dat Memphis gewoon nog opgeroepen moet worden voor Oranje en trekt een vergelijking met een oud-international die ook veel blessureleed kende. "Betrouwbaar? Als hij fit is dan is er geen discussie. We zijn toch ook jaren met Arjen Robben in de weer geweest?", aldus Van Hooijdonck. Stekelenburg ziet echter een belangrijk verschil tussen het blessureverleden van Memphis en dat van de FC Groningen-legende.

"Wat je zegt klopt, maar bij Robben liep het door zijn hele carrière heen", aldus Stekelenburg. "Bij Memphis heb je het gevoel dat het nu pas opkomt. En zijn blessures zijn heel frequent." Tot dusver speelde de aanvaller 88 interlands namens het Nederlands elftal, waarin hij 44 keer tot scoren kwam. Daarmee staat Memphis tweede op de topscorerslijst aller tijden, achter Robin van Persie. Het Feyenoord-icoon maakte er 50.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
3
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
12
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
22
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
14
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
13
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties