Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax moet Mislintat mogelijk op één voorwaarde miljoenenbedrag meegeven

Laatste update:

Ajax moet hoogstwaarschijnlijk een afkoopsom betalen aan Mislintat. De technisch directeur had een contract tot medio 2026, maar werd al na iets meer dan vier maanden de deur gewezen. Volgens Joost Schmets, woordvoerder van de Vereniging van Effectenbezitters, wordt het onderzoek naar de dubieuze transfer van Borna Sosa alsnog afgerond. Volgens RTL Z heeft de uitkomst van dat onderzoek invloed op een eventuele afkoopsom. "Als er geen belangenverstrengeling heeft plaatsgevonden bij de transfer van Sosa, kan het gerust zo zijn dat Ajax de Duitser een miljoenenbedrag moet meegeven", zo schrijft het medium.

Sponsors
De kans is dus heel groot dat Ajax sponsorgeld misloopt. Volgens Bob van Oosterhout, oprichter van sportmarketingbureau Triple Double dat diverse profclubs en spelers op commercieel vlak begeleidt, zijn in de grote sponsorcontracten vaak prestatieovereenkomsten opgenomen. "Het is logisch dat Ajax in de Europa of Conference League minder interessant is dan Ajax in de Champions League. De club loopt dus waarschijnlijk sponsorgeld mis dit seizoen."

Niet alleen de belabberde prestaties hebben een aandeel in het mislopen van sponsorgeld. Volgens Van Oosterhout dragen ook de ongeregeldheden rondom De Klassieker van afgelopen zondag (0-3) daaraan bij. "De beelden van de rellen gaan de hele wereld over. Geen enkele sponsor zit op dat soort ongein te wachten. Je associeert je met een club vanwege de positieve aspecten, niet vanwege jonge gasten in hoodies die de boel saboteren."

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
12
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
22
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties