Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax-spelers konden vroeger goed voetballen, nu zijn ze van niveau Willem II'

Laatste update:

"Er wordt een Hansworst als technisch directeur benoemd die een hele eigen visie heeft van onbekende spelers met goede statistische gegevens", zegt Derksen. "Die krijgt de vrije hand, die mag miljoenen uitgeven... En dan hebben ze een toezichthouder, Jan van Halst. Niemand in Nederland neemt hem serieus, behalve de raad van commissarissen van Ajax, waar een ziekenhuisdirecteur en een paar dames inzitten."

Mislintat haalde deze zomer als technisch directeur maar liefst twaalf nieuwe aanwinsten naar Amsterdam. Bij menig Ajax-supporter deden de meeste aankopen niet direct een belletje rinkelen. "Stel: je koopt er drie, waar je bij voorbaat niet weet of het versterkingen zijn. Dan grijp je als club toch in?", haakt René van der Gijp in. "Dan zeg je: 'Het is nu wel leuk geweest.' Je moet natuurlijk ook altijd een paar spelers kopen waarvan je weet dat ze er meteen zullen staan."

In de ogen van Derksen ontbeert de selectie van trainer Maurice Steijn momenteel kwaliteit. "Als je vroeger naar Ajax ging, kon je echt goed voetballen, anders kwam je daarvoor niet voor in aanmerking. Er spelen nou allemaal spelers van het niveau van Willem II bij Ajax." De Amsterdammers speelden twee van de eerste drie competitieduels gelijk en staan hierdoor op een teleurstellende elfde plaats in de Eredivisie.

Ajax wacht bovendien een lastig programma. Zondag wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Twente, waarna de groepsfase van de Europa League wordt afgetrapt tegen Olympique Marseille. Zondag 24 september komt Feyenoord tot slot op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. "Maurice Steijn moet hierdoor aan een dood paard trekken, het is één groot wanbeleid daar. Ik denk dat na FC Twente-uit heel veel duidelijk wordt. Dan kan na drie wedstrijden het seizoen al over zijn", aldus Derksen.

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties