Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar

Laatste update:

Tuomisto wordt overgenomen van OGC Nice. Daar werkte hij al samen met Francesco Farioli, de nieuwe trainer van Ajax.

Eerder werkten de Fin en Italiaan ook al samen bij Fatih Karagümrük en Alanyaspor. Nu gaat Tuomisto dus aan de slag als eerste keeperstrainer van Ajax.

Jarkko Tuomisto in dienst van OGC Nice.

In mei werd nog bekend dat Ten Rouwelaar de nieuwe keeperstrainer van de Amsterdammers zou worden. Afgelopen week, toen hij nog maar twee weken in dienst was bij Ajax, werd hij echter alweer overgenomen door Manchester United.

Volgens De Telegraaf legde de clubleiding van Ajax hem geen strobreed in de weg om een dienstverband aan te gaan bij the Red Devils. In Manchester zou hij het drievoudige verdienen van zijn salaris bij Ajax, terwijl laatstgenoemde club een bedrag van 100.000 euro aan zijn vertrek verdiende.

De afgelopen periode nam Erik Heijblok, de keeperstrainer van Jong Ajax, de honneurs waar bij de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Nu neemt Tuomisto dus het stokje van hem over.

Tuomisto is overigens het vijfde staflid dat door Farioli wordt meegenomen van Ajax. Eerder deed hij dat al met assistenten Daniele Cavalletto en Felipe Sanchez Mateos, video-analist Osman Kul en fitness coach Callum Walsh.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
13
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties