Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax stuurt verkeerd persbericht over Mislintat en corrigeert belangrijk detail

Laatste update:

Jan van Halst legt in het nieuwe persbericht uit dat 'draagvlak binnen de club' ontbrak om verder te gaan met Mislintat. Het ontslag van de directeur voetbalzaken volgde na de ontluisterende middag tegen Feyenoord (0-3 achterstand bij staking in minuut 55). "Het gebrek aan een breed draagvlak binnen de organisatie is de reden voor het besluit om de samenwerking met Sven Mislintat te beëindigen", meldt Ajax.

Interim-algemeen directeur Jan van Halst geeft verder toelichting op het vertrek van Mislintat. "Diverse pogingen om het bredere draagvlak te herstellen hebben niet tot het gewenste resultaat geleid en dat leidt tot onrust in en rond de club, ook door de teleurstellende prestaties. Sven heeft zich de afgelopen maanden enorm ingezet voor Ajax, daarvoor zijn we hem dankbaar. Het is nu in het belang van de club om zo snel mogelijk met vereende krachten de sportieve weg weer omhoog te vinden."

Het verkeerde persbericht
Vijf minuten daarvoor had Ajax abusievelijk het verkeerde persbericht verzonden, dat klaarblijkelijk al klaar was gezet voor het geval er wél overeenstemming met Mislintat had kunnen worden bereikt. "We hebben vanavond met Sven gesproken en gezamenlijk vastgesteld dat een breed draagvlak voor verdere samenwerking ontbreekt, ook gezien de huidige sportieve resultaten", zo zei Ajax in het snel daarna teruggetrokken bericht.

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
7
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
19
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties