Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Al Nasr zorgt voor verbijstering bij Feyenoord-fans: 'Dit is echt schaamteloos!'

Laatste update:

Eind juni maakte Feyenoord de komst van Carranza wereldkundig via de eigen clubkanalen. De transfer van de mogelijke opvolger van Santiago Gimenez hing al een tijdje in de lucht, en dus had het mediateam van de Stadionclub alle tijd om een fraai filmpje te bedenken om Carranza welkom te heten.

In de video wordt als eerst het gezicht van Carranza gescand, waarna hij onder meer zijn positie en voorkeursbeen selecteert. De aanvaller pakt vervolgens het clublogo van Feyenoord op.

Het filmpje heeft blijkbaar als inspiratie gediend voor Al Nasr, want voor de presentatie van de ervaren spits Mabkhout heeft de club uit Dubai precies hetzelfde concept gebruikt als van de Rotterdammers.

Jesper Maes, die werkzaam is binnen het mediateam van Feyenoord, reageert met een knipoog op het presentatiefilmpje van Mabkhout bij Al Nasr. "Ze vonden ons concept daar in ieder geval leuk!", schrijft hij met de clubkleuren van Feyenoord en een emoji van het copyrightteken.

Supporters van Feyenoord spreken echter hun verbazing uit: "Nah, dit moet eigenlijk niet kunnen man, wtf", schrijft een fan op X, terwijl een ander reageert: "Schaamteloos hoe ze dit hebben gejat van Feyenoord."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
30
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties