Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Alex Kroes heeft zeer grote twijfels over één positie binnen Ajax'

Laatste update:

"Steijn leunt in tactisch opzicht wel erg nadrukkelijk op de relatief onervaren assistent Hedwiges Maduro", zo valt te lezen in de beschouwing van het Algemeen Dagblad. De krant sprak verschillende betrokkenen binnen de club. "Ook qua karakter zijn er twijfels. Na de wanvertoningen tegen Ludogorets en Fortuna Sittard komen het venijn en de emoties van Steijn wel erg hevig aan het oppervlak: kan deze trainer de druk wel aan van het werken bij zo'n grote club?"

Een ander heikel punt is de communicatie binnen de selectie. "Met tal van nationaliteiten is het extreem lastig geworden een eenheid te smeden. Spelers zoals Sutalo en Mikautadze spreken amper Engels. Van Steijns voornemen om Nederlands weer de voertaal te maken bij Ajax, is voorlopig niets terechtgekomen. Daar komt bij dat Steijn geen bewezen 'ontwikkeltrainer' is, zoals voorgangers als Erik ten Hag en Peter Bosz dat wel waren."

Door zijn recente uitspraken richting Mislintat is het maar de vraag in hoeverre Steijn hoeft te rekenen op rugdekking van de directeur voetbalzaken. "Hooguit krijgt hij zijn rugdekking straks wellicht van Kroes, van wie onder betrokkenen glashelder is dat hij zeer grote twijfels heeft over Mislintat. Kroes, die pas in maart start bij Ajax, kan vanaf de veilige zijlijn toekijken wie er als eerste sneuvelt: de trainer of toch de technisch directeur, en misschien wel allebei."

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
7
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties