Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amateurvoetballer ACV staat plots op het veld met Salah: 'Hoe mooi is dat?!'

Laatste update:

In de slotminuten van het WK-kwalificatieduel tussen Sierra Leone en Egypte (0-2) stormde plots enkele fans van Sierra Leone het veld op. Zij sprintten recht op Salah af.

Hoewel het onduidelijk was wat de bedoelingen van de fans waren en het erop leek dat de Egyptenaar aanbeden werd, heerste er toch enige paniek op het veld. Stewards grepen een van de fans bij de kraag en sloegen meermaals hard op hem in. Salah verliet vervolgens onder militaire begeleiding van het veld.

Sillah zag het allemaal pal voor zijn neus gebeuren. "Ik stond in de buurt", memoriseert hij. "Ik was wel een beetje bang toen die jongens het veld op kwamen. Het waren heel veel mensen. Maar dat gebeurt altijd als er grote jongens in het veld staan."

Toch heeft Sillah ondanks het voorval genoten van zijn invalbeurt. "Hoe mooi is dat, om als speler uit de tweede divisie tegen zo'n groot land en zo'n grote speler als Salah te voetballen?"

Sillah zag ondanks de chaos wél nog ergens rondom de wedstrijd de mogelijkheid om stiekem om het shirt van de wereldster te vragen. Tevergeefs, helaas. "Hij zei dat andere mensen dat al hadden gedaan. Maar hij zei dat als wij nog een keer tegen Egypte spelen, hij mij zijn tenue geeft."

En dus moet Sillah hopen op een weerzien met Egypte. Daarvoor moet hij eerst wel weer een uitverkiezing bij Sierra Leone verdienen. Dus moet hij weer aan de bak, in Assen, waar zaterdag een wedstrijd tegen Koninklijke HFC wacht. "Een andere moeilijke wedstrijd, haha", besluit Sillah.

Meer nieuws

Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
3
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
11
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
24
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
59
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
23
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties