Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analisten oneens over geschiktheid Bosz bij PSV: 'Is toch geen hogere wiskunde?'

Laatste update:

"Op het eerste oog zou je zeggen dat hij beter bij Ajax past vanwege het hele aanvallende voetbal dat hij speelt en de druk naar voren die hij met zijn ploegen geeft", zegt Vink bij Goedemorgen Eredivisie. "Aan de andere kant, PSV wil het een beetje over een andere boeg gooien. Dan zullen er wel een aantal spelers sneuvelen en moeten ze nieuwe versterkingen halen om de speelwijze die Peter Bosz graag speelt, te spelen. Het wordt heel interessant om te zien of dat daadwerkelijk ook zo gaat zijn als hij bij PSV tekent."

Kraay jr. verwacht dat Bosz daadwerkelijk de opvolger van Van Nistelrooij bij PSV wordt, maar is het niet helemaal eens met Vink. "Ik hoor je zeggen dat ze spelers erbij moeten zoeken voor het systeem van de almachtige Peter Bosz. Het is in hemelsnaam toch geen hogere wiskunde om hoog druk te zetten?", vraagt Kraay junior zich hardop af. Erwin van de Looi, eveneens aanwezig in het praatprogramma, is ook van mening om niet te veel mutaties door te voeren in de selectie. "Het is een andere manier van spelen, uiteraard zullen bepaalde spelers daar aan moeten wennen."

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde zondagochtend dat PSV met een mogelijke aanstelling van Bosz voor een 'avontuurlijker profiel' kiest. "De club denkt met hem attractief en aanvallend spel te kunnen garanderen. PSV heeft wel trek in een coach met een iets avontuurlijker profiel en tegelijkertijd een man met veel ervaring, die de selectie een oppepper kan geven", aldus Elfrink. Een uitdaging bij een mogelijk akkoord tussen Bosz en PSV wordt de aanvallende speelstijl die de trainer hanteert. De defensie bleek in het afgelopen seizoen de grote achilleshiel van de Eindhovenaren.

Meer nieuws

De EK-selectie van België: dit zijn de spelers die kans maken
0
'Frenkie kan verschrikkelijk goed voetballen, maar kan het voortouw niet nemen'
2
Van Basten ziet 'speciaal slecht' moment tijdens Man City - Real Madrid
2
Marco van Basten trekt spijkerharde conclusies over Matthijs de Ligt
34
Éder Militão overtreedt regel bij invalbeurt en moet direct terug naar zijlijn
4
Arsenal door uitschakeling in CL niet naar WK voor clubteams; vervanger bekend
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties